Izpostavljamo

Iz Tovarne leta: Upravljanje življenjskega cikla izdelka kot vir dodane vrednosti

Podjetja, ki vpeljejo PLM sistem, vzpostavijo temelje za digitalno nit, ki povezuje najrazličnejše vidike njihovega poslovanja. V časniku Finance so se o tem pogovarjali s skrbnikom sistema projektne pisarne v LTH Castingsu in našim strokovnjakom za PLM rešitve.

Obogatena resničnost
PTC je vodilni ponudnik rešitev za obogateno resničnost

Raziskovalna družba ABI Research je PTC razglasila za vodilno podjetje na področju industrijskih platform za obogateno resničnost.

Obogatena resničnost
Namig meseca: naj novosti 2021 po izboru naše ekipe

Ob koncu leta smo se v rubriki Namig meseca na hitro ozrli nazaj in preverili, katere novosti v 2021 so najbolj navdušile naše aplikativne inženirje.

Obogatena resničnost
Volvo Group kakovost zagotavlja s pomočjo digitalne niti

Volvo Group je z uvedbo obogatene resničnosti in vzpostavitvijo digitalne niti omogočil najvišjo možno stopnjo zagotavljanja kakovosti v svojem proizvodnem procesu.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Obogatena resničnost
7 načinov, na katere AR pomaga zaposlenim

Večina raziskav obogateno resničnost vidi kot orodje za izboljšanje produktivnosti, a v odnosu do zaposlenih zmore še veliko več. Z izboljševanjem izkušnje na delovnem mestu naslavlja dodatne vzvode povečevanja uspešnosti podjetij.

Obogatena resničnost
Proizvajalec električnih vozil e.Go digitalno nit vpeljuje z rešitvami PTC

V tekmovalni avtomobilski industriji si morajo start-up podjetja prostor izboriti z drugačnim pristopom do dejavnosti. Nemški proizvajalec električnih vozil e.Go je svojo vizijo sodobne mobilnosti oprl na vzpostavev digitalne niti s pomočjo rešitev PTC.

Obogatena resničnost
5 mitov o digitalni preobrazbi

Z digitalno preobrazbo se srečujemo vse pogosteje in na čedalje več področjih. Kot vsak drug proces, ki spreminja našo vsakdanjost, se je tudi o njej vzpostavilo nekaj mitov.

Obogatena resničnost
5 učinkov vpeljave digitalne niti

Realnost proizvodnih podjetij je vedno kompleksnejša. Odgovor na izziv je digitalna nit, ki povezuje fizični in digitalni vidik svet ter omogoča izkoriščanje dodane vrednosti podatkov.

Obogatena resničnost
Obogatena resničnost je navdušila bodoče inženirje

Udeleženci strojniškega piknika, ki ga organizira študentsko društvo Strojnik.si, so lahko v živo spoznali tehnologijo obogatene resničnosti in programsko opremo Creo.