Izpostavljamo

Iz Tovarne leta: Upravljanje življenjskega cikla izdelka kot vir dodane vrednosti

Podjetja, ki vpeljejo PLM sistem, vzpostavijo temelje za digitalno nit, ki povezuje najrazličnejše vidike njihovega poslovanja. V časniku Finance so se o tem pogovarjali s skrbnikom sistema projektne pisarne v LTH Castingsu in našim strokovnjakom za PLM rešitve.

Nastavitve in prilagoditve
Prenesite brezplačno predlogo za izdelavo MBD modelov

Vstopite v svet digitalne definicije izdelka (MBD) s pomočjo naše predloge, ki vključuje kar 10 predpripravljenih kombinacijskih stanj.

Nastavitve in prilagoditve
Vodič po bližnjičnih tipkah v Creo

Z uporabo bližnjic na tipkovnici lahko v Creo delamo veliko hitreje. Seveda je najbolje, če si jih zapomnimo, a jih lahko tudi natisnemo in imamo pri roki, ko jih potrebujemo.

Nastavitve in prilagoditve
Ureditev in pregled BOM na nivoju sestava

Urejena kosovnica v Creo nam lahko prihrani veliko časa in sivih las. Tokrat si oglejmo nekaj načinov, na katere jo lahko kar najbolje prilagodimo svojim potrebam.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Nastavitve in prilagoditve
Shranjevanje in prenos izgleda uporabniškega vmesnika

Uporabniški vmesnik Creo si lahko prilagodimo našim potrebam. Kaj pa se zgodi, ko nadgradimo verzijo? Spoznajte, kako svoje nastavitve ohranimo tudi v tem primeru.

Nastavitve in prilagoditve
Preurejanje in prestavljanje komponent po modelnem drevesu

Modelno drevo nam omogoča, da komponente sestava v njem enostavno preurejamo in prestavljamo na način povleci in spusti.

Nastavitve in prilagoditve
Prilagoditev pisave v uporabniškem vmesniku Creo

Program Creo poleg številnih nastavitev uporabniškega vmesnika omogoča tudi prilagoditev tipa in velikosti pisave, s čimer je mogoče izboljšati preglednost in berljivost ne glede na velikost zaslona in njegovo ločljivost.

Nastavitve in prilagoditve
Orodje za preverjanje datoteke config.pro

Orodje Creo Parametric config.pro check Utility je hiter in enostaven način preverjanja podvojenih vpisov in drugih napak v vaši datoteki config.pro.

Nastavitve in prilagoditve
Uporaba črtne kode na modelu in risbi

Na Creo modelu lahko informacije kot so njegovo ime ali posebni parametri prikažete v obliki črtne kode. S črtno kodo modela lahko enostavno opremite tudi vašo risbo.