Novice in vsebine

Iskanje
Nastavitve in prilagoditve
Prikaz in nadzor decimalnih mest v Creo

Creo omogoča, da si nastavite število decimalnih mest na novih ali obstoječih dimenzijah. Izjemno priročna je tudi možnost nastavitev za več dimenzij hkrati.

Nastavitve in prilagoditve
Prenesite hitri vodič za Creo 10

Referenčna kartica za Creo 10 vsebuje koristne informacije o uporabniškem vmesniku, koristne postopke in bližnjične kombinacije, ki so nepogrešljive za optimalno produktivnost pri delu s to CAD programsko opremo.

Nastavitve in prilagoditve
Izšla so nova priporočila računalniške konfiguracije za delo s Creo

Prenovljena priporočila za konfiguracijo strojne opreme vam bodo v veliko pomoč pri nakupu strojne opreme, ki jo boste uporabljali za delo s Creo in drugimi programi podjetja PTC.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Nastavitve in prilagoditve
Prenesite brezplačno predlogo za izdelavo MBD modelov

Vstopite v svet digitalne definicije izdelka (MBD) s pomočjo naše predloge, ki vključuje kar 10 predpripravljenih kombinacijskih stanj.

Nastavitve in prilagoditve
Vodič po bližnjičnih tipkah v Creo

Z uporabo bližnjic na tipkovnici lahko v Creo delamo veliko hitreje. Seveda je najbolje, če si jih zapomnimo, a jih lahko tudi natisnemo in imamo pri roki, ko jih potrebujemo.

Nastavitve in prilagoditve
Priporočila za računalniško konfiguracijo za delo s Creo

Prenovljena priporočila za konfiguracijo strojne opreme odgovarjajo na vprašanje kakšen računalnik kupiti za delo s Creo in drugimi PTC-jevimi programi.

Nastavitve in prilagoditve
Ureditev in pregled BOM na nivoju sestava

Urejena kosovnica v Creo nam lahko prihrani veliko časa in sivih las. Tokrat si oglejmo nekaj načinov, na katere jo lahko kar najbolje prilagodimo svojim potrebam.

Nastavitve in prilagoditve
Preurejanje in prestavljanje komponent po modelnem drevesu

Modelno drevo nam omogoča, da komponente sestava v njem enostavno preurejamo in prestavljamo na način povleci in spusti.