Novice in vsebine

Iskanje
Ultimaker
V Creo je bil razvit prvi, v celoti 3D natisnjen reaktivni motor

Reaktivni motor, ki zmore 50.000 obratov na minuto in ne potrebuje sestavljanja, je prelomnica na področju konstruiranja modelov za 3D tisk, ki ne bi bila mogoča brez spoja znanstvenih dognanj in zmogljivosti programa Creo.

Ultimaker
Preplet Onshape, obogatene resničnosti in 3D tiska v srednji šoli Domžale

Na povabilo Srednje šole Domžale smo dijakom prikazali koristen preplet 3D CAD programa Onshape, obogatene resničnosti in 3D tiska.

Ultimaker
Unboxing našega novega 3D tiskalnika Ultimaker S7

V center 3D tiska je prispel povsem novi Ultimaker S7, ki smo ga nestrpno pričakovali. Oglejte si, kako smo ga razpakirali.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Ultimaker
Ultimaker S5 do konca junija 1100 € ugodneje

UltiMaker S5 ponuja zanesljivo dvojno iztisno šobo in največji volumen 3D tiska v družini Ultimaker. Do konca letošnjega junija ga lahko v svoje podjetje vključite kar 1100 € ugodneje.

Ultimaker
Ste nas obiskali na Mednarodnem industrijskem sejmu?

Kljub temu, da je Mednarodni industrijski sejem namesto po dveh izjemoma potekal že po enem letu od prejšnjega, novosti na našem prostoru ni manjkalo.

Ultimaker
Ultimaker predstavlja razširitveni komplet za 3D tisk kovin

Novi Ultimaker Metal Expansion kit vam omogoča, da vstopite v svet 3D tiska funkcionalnih kovinskih kosov s svojim obstoječim 3D tiskalnikom Ultimaker.

Ultimaker
Kaj o MakerBot Method X menijo v ekipi 3D Printing Industry?

Na portalu 3D Printing Industry, ki velja za enega bolj prepoznavnih virov za vse, ki jih zanima 3D tiskanje, so preizkusili MakerBot Method X. Spoznajte, kako se je odrezal ta 3D tiskalnik, ki ga najdete tudi v naši ponudbi.

Ultimaker
Ultimaker in MakerBot združujeta moči

Dva vodilna proizvajalca namiznih 3D tiskalnikov pot nadaljujeta pod novim skupnim imenom UltiMaker. Združeno podjetje se bo osredotočilo na inovacije in popularizacijo namiznih rešitev za 3D tisk.