Primeri 3D tiska
Iz 3D tiskarne: preko noči do 512 distančnikov za proizvodnjo linijo

Ko v proizvodnji potrebujete rezervni del, je lahko dobavni rok vaš najhujši sovražnik. V 3D tiskarni smo preko noči poskrbeli za 512 kosov, ki so omogočili nemoteno delo.

Primeri 3D tiska
V Creo je bil razvit prvi, v celoti 3D natisnjen reaktivni motor

Reaktivni motor, ki zmore 50.000 obratov na minuto in ne potrebuje sestavljanja, je prelomnica na področju konstruiranja modelov za 3D tisk, ki ne bi bila mogoča brez spoja znanstvenih dognanj in zmogljivosti programa Creo.

Primeri 3D tiska
Iz 3D tiskarne: pokrovčki za profile na proizvodni liniji

Pri zasnovi proizvodnih linij nas včasih preseneti motnja, ki jo je kljub znanju in izkušnjam težko predvideti. Oglejte si primer, kjer smo preglavico takšne vrste rešili z maloserijskim 3D tiskom.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Primeri 3D tiska
Iz 3D tiskarne: ohišje občutljive elektronike z ABS-ESD7

Materiale za elektronske komponente je potrebno izbrati previdno. Naročeno serijo ohišij za elektroniko smo zato izdelali s posebej za to zasnovanim elektrodisipativnim materialom ABS-ESD7.

Primeri 3D tiska
Champion Motorsports s pomočjo 3D tiska napada dirkaške zmage

3D tiskanje je inženirjem ekipe Champion Motorsports omogočilo uspešen spopad z izzivi, ki jih postavlja ena od najbolj zahtevnih gorskih preizkušenj, Pikes Peak International Hill Climb.

Primeri 3D tiska
Ko potrebujete dodaten CNC stroj, se odločite za 3D tiskalnik

Vsako proizvodno podjetje ima omejene zmogljivosti in z rastjo poslovanja vedno nastane tudi potreba po nakupu novih strojev. A obstoječe vire lahko tudi enostavno razbremenite.

Primeri 3D tiska
GKN Driveline s 3D tiskom tudi do 50% ugodnejših proizvodnih orodij

V proizvodnji homokinetičnih in tripodnih zglobov ter polgredi GKN Driveline Slovenija z domiselno uporabo 3D tiskalnikov rešujejo majhne izzive in ustvarjajo občutne prihranke pri izdelavi orodij za proizvodnjo.

Primeri 3D tiska
Študija primera: sistem za merjenje temperature Cordea

V Kolektor Vision so pri razvoju svojega sistema za odkrivanje povišane telesne temperature Cordea uporabili 3D tiskalnik Stratasys uPrint SE+.