Izobraževalni center

Certificirani izobraževalni programi za programsko opremo proizvajalcev PTC, Esprit, B&W in NCG CAM.

Izobraževanje, ustvarjeno za inženirje


Izobraževalni center Audax že vrsto let izvaja tečaje po skrbno pripravljenih programih proizvajalcev programske opreme. Izkušeni in certificirani predavatelji preko intenzivnega programa omogočajo udeležencem, da v najkrajšem možnem času pridobijo vsa potrebna zanja za produktivno uporabo programske opreme Creo Parametric, Windchill, B&W Soft (EMX, EFX, PDX, SmartElectrodes), Mathcad, NCG-CAM, Esprit in Vericut.

  • Izberite najhitrejši način pridobivanja znanja.
  • Pridobite potrdilo z mednarodno veljavo.
  • Izkoristite izkušnje predavateljev.
  • Na praktičnih primerih preizkusite pridobljeno znanje.

Tečaji so primerni za uporabnike vseh stopenj znanja; od osnovnih tečajev primernih za nove uporabnike programske opreme, do ozko sprecializiran delavnic za izkušene uporabnike programske opreme.

Nazaj na tečaje

KOSILO IN ODMOR ZA KAVO

Prazna vreča ne stoji pokonci

V sklopu tečaja boste lahko uživali ob jutranji kavi, opoldne napolnili baterije ob odličnih kosilih v bistroju FTP, v zgodnjem popoldnevu pa se ob klepetu okrepili s kavo, rogljički in drugimi dobrotami. Predavatelj vam bo ob kratkem sprehodu po podjetju predstavil tudi našo dejavnost in spoznal s produkcijskim delom centra 3D tiska.

Več o bistroju

DOSTOP IN PARKIRANJE

Pripeljite se brez skrbi

Tečaji potekajo v izobraževalne­m centru Audax, ki se nahaja v Tehnološkem parku v Ljubljani. Udeležencem tečaja je v trajanju obiska izobraževalnega centra na voljo brezplačno parkiranje na parkirišču zaprtega tipa ob Tehnološkem parku. Za enostaven prihod na tečaj prenesite naš vodnik, ki vsebuje vse potrebne informacije.

Prenesite vodnik

-%