Creo Obogatena resničnost

S pomočjo obogatene resničnosti (AR), ki jo ponuja Creo, lahko vizualizirate digitalne vsebine v resničnem okolju ter omogočite ključnim deležnikom učinkovit vpogled v vaše zamisli.

Bolje komunicirajte svoje zamisli

Obogatena resničnost (AR) spreminja naravo oblikovanja izdelkov saj ustvarja hitrejše in bolj smiselne interakcije med ljudmi. Namesto deljenja oblikovnih zasnov preko računalniških ekranov ali papirja obogatena resničnost omogoča, da ključnim deležnikom svoje zamisli s pomočjo predstavite trodimenzionalno, v pravem merilu in v kontekstu.

Funkcionalnost Creo AR Design Share omogoča da objavite modele in nadzorujete dostop do njih ter sodelujete s širšim krogom deležnikov znotraj in zunaj podjetja. Preko oblaka lahko v obliki URL povezav v e-mailu, QR kod ali ThingMark-ov delite modele brez izpostavljanja svojega IP.

Za bolj poglobljeno doživetje modela lahko izkušnjo gledate skozi Hololens očala.

Iz Google Play store, Microsoft App ali Apple Store brezplačno prenesite aplikacijo Vuforia View App in sami izkusite zmogljivost AR in Vuforia Studio. V kolikor ste že uporabnik Creo ali Windchill lahko že danes objavite in upravljate z modeli.

Video

AR Design Share

Spoznajte, kako lahko s pomočjo obogatene resničnosti preobrazite svoje delovne navade in izboljšate dinamiko v ekipah vašega podjetja. Creo AR Design Share je že vključen v vsaki licenci Creo.