Izkoristite moč obogatene resničnosti

S pomočjo obogatene resničnosti (AR), ki jo ponuja Creo, lahko vizualizirate digitalne vsebine v resničnem okolju ter omogočite ključnim deležnikom učinkovit vpogled v vaše zamisli.

Nove priložnosti za inženirje oblikovalce


Obogatena resničnost (AR) spreminja naravo oblikovanja izdelkov saj ustvarja hitrejše in bolj smiselne interakcije med ljudmi. Namesto deljenja oblikovnih zasnov preko računalniških ekranov ali papirja obogatena resničnost omogoča, da ključnim deležnikom svoje zamisli s pomočjo predstavite trodimenzionalno, v pravem merilu in v kontekstu.

Takoj in kjerkoli.

Objavljanje, deljenje in upravljanje z izkušnjami obogatene resničnosti je zmogljivost, vključena v vsaki licenci Creo in Windchill.* Funkcionalnost Creo AR Design Share omogoča da:

  • objavite modele in nadzorujete dostop do njih,
  • sodelujete s širšim krogom deležnikov znotraj in zunaj podjetja,
  • preko oblaka delite modele brez izpostavljanja svojega IP,
  • uporabljate Hololens očala za bolj poglobljeno doživetje modela,
  • AR izkušnje delite preko URL povezav v e-mailu, s QR kodami ali ThingMarki.

Iz Google Play storeMicrosoft App ali Apple Store brezplačno prenesite aplikacijo Vuforia View App in sami izkusite zmogljivost AR in Vuforia Studio. V kolikor ste že uporabnik Creo ali Windchill lahko že danes objavite in upravljate z 10 modeli. 

* Creo Design Share je na voljo od verzije Creo 4 M40 oziroma verzije Windchill 11.1 dalje.

Tehnologija za boljše izdelke


Izdelajte manj prototipov, hitreje končujte nove verzije, pridobivajte bolj uporabne povratne informacije in na koncu ustvarite boljši izdelek. Vse to vam omogoča Creo s svojo zmogljivostjo obogatnee resničnosti, ki je vključena v vsaki licencei.

Spoznajte več o Creo AR Design Share

Spoznajte, kako lahko s pomočjo obogatene resničnosti preobrazite svoje delovne navade in izboljšate dinamiko v ekipah vašega podjetja. Creo AR Design Share je že vključen v vsaki licenci Creo. zakaj ga ne bi uporabili v svoj prid?

Zahtevajte naš klic

-%