3D CAD, ki ima zmogljivosti IoT in AR vgrajene v jedru

Zamenjajte domneve glede zasnove izdelka z dejstvi. V dobi interneta stvari lahko konstruirate veliko pametneje in uporabljate dejanske podatke.

Prihodnost je v pametnem konstruiranju


Creo je edina CAD programska oprema, ki ima zmogljivosti IoT (internet stvari) in AR (obogatena resničnost) že vključene v jedru funkcionalnosti. S tem Creo inženirjem omogoča ustvarjanje, objavljanje in deljenje AR izkušenj, ostalim deležnikom pa pregledovanje in realistično oceno zasnove izdelkov. Še več, z opcijsko razširitvijo Creo Product Insight Creo izkorišča zmogljivost IoT ter združuje fizični in digitalni svet.

S Creo AR lahko oblikovne zasnove izdelkov sodelavcem, poslovnim partnerjem in potencialnim strankam prikažemo na bolj pomenljiv način, v realističnem kontekstu in v pravem merilu. Takšen medij komunikacije ponuja popolnoma nov način interakcije s podatki o izdelku, hkrati pa odpira nov vir povratnih informacij, s pomočjo katerih lahko inženirji izboljšajo zasnovo izdelkov

Opcijska razširitev Creo Product Insight na drugi strani predstavlja napredno orodje, ki omogoča, da s pomočjo IoT domneve glede zasnove izdelkov zamenjate z dejstvi. Z njim lahko v CAD model vključimo digitalne senzorje, le-te pa preko platforme ThingWorx povežemo s podatki iz fizičnih senzorjev, ki smo jih zbrali s testiranjem v laboratorijskih pogojih ali na terenu.

AR in IoT, vključena v jedru


Zamenjajte domneve z dejstvi in na podlagi slednjih konstruirajte boljše izdelke. Oglejte si, kako lahko z naprednimi funkcijami programske opreme Creo svoje delo dvignete na novo raven.

Spoznajte Creo z našo pomočjo

Zahtevajte klic našega strokovnega sodelavca in pridobite vse potrebne informacije glede uporabe in aktualne ponudbe programske opreme Creo. Na ta način boste najlažje ugotovili, kateri paket Creo najbolj odgovarja potrebam vašega podjetja.

Zahtevajte naš klic

-%