Parametrično in prosto modeliranje površin

Izgled na področju industrijskega oblikovanja pomeni vse. Tehnično gledano oblikovanje površin pomeni določanje izgleda izdelka. S Creo je prelivanje oblikovnih zamisli v resničnost enostavno.

Kompleksne geometrije površin


Creo ISDX omogoča intuitiven razvoj kompleksnih geometrij površin s pomočjo specializiranih postopkov, ki omogočajo kopiranje, združevanje in preobrazbe na površinah. Ustvarjene geometrije je na enostaven način mogoče tudi preveriti in potrditi.

Zmogljivost prostega modeliranja površin, ki je na voljo v Creo, vam hkrati omogoča, da k oblikovanju pristopite na podoben način, kot bi to počeli z glino. Freestyle omogoča, da začnete z zelo enostavno obliko in jo s pomočjo premikov spremenite v kompleksen kos, ki je pripravljen na proizvodnjo.

Privlačne površine, pripravljene na proizvodnjo


Creo ponuja moč parametričnega modeliranja in fleksibilnost prostega oblikovanja površin v enotnem, intuitivnem vmesniku. ISDX omogoča izdelavo geometrij prostih oblik v poljubni fazi projekta brez omejitev.

Spoznajte Creo Design Essentials

S Creo lahko hitreje ustvarite boljše izdelke. Izkusite konstruiranje, kot mora biti s pomočjo številnih naprednih funkcionalnosti, ki so vam na voljo, vključno z modulom za izdelavo cevnih in električnih napeljav.

Spoznajte vaš novi 3D CAD paket

-%