Creo Parametrično in prosto modeliranje površin

Izgled na področju industrijskega oblikovanja pomeni vse. Tehnično gledano oblikovanje površin pomeni določanje izgleda izdelka. S Creo je prelivanje oblikovnih zamisli v resničnost enostavno.

Kompleksne geometrije površin

Creo ISDX omogoča intuitiven razvoj kompleksnih geometrij površin s pomočjo specializiranih postopkov, ki omogočajo kopiranje, združevanje in preobrazbe na površinah. Ustvarjene geometrije je na enostaven način mogoče tudi preveriti in potrditi. Creo ISDX združuje tako orodja parametričnega modeliranja kot tudi prilagodljiva orodja modeliranja površin prostih oblik.

Zmogljivost prostega modeliranja površin Freestyle, ki je na voljo v Creo, vam hkrati omogoča, da k oblikovanju pristopite na podoben način, kot bi to počeli z glino. Freestyle omogoča, da začnete z zelo enostavno obliko in jo s pomočjo premikov spremenite v kompleksen kos, ki je pripravljen na proizvodnjo.

Prenesite podatkovni list

Video

Privlačne površine, pripravljene na proizvodnjo

Creo nudi klasična orodja parametričnega modeliranja površin na osnovi krivulj in napenjanja površin. Parametrično modeliranje površin, ki je na voljo v vsaki osnovni licenci Creo Design Essetnials, je prvi korak k izdelavi produktov kompleksnih oblik.