Reference Spoznajte naše stranke

Storitve in programsko opremo iz naše ponudbe uporablja na stotine uglednih podjetij, ki sooblikujejo slovensko industrijo. Spoznajte dobre zgodbe nekaterih izmed njih.

Lavrih: kmetijska mehanizacija za hribe, izdelana s pomočjo Creo

Lavrih je ambiciozno mlado podjetje, ki z mehanizacijo za gorske kmetije navdušuje kupce po vsem svetu. O vlogi programa Creo, ki ga uporabljajo pri razvoju, smo se pogovarjali z ustanoviteljem podjetja, Rokom Gartnarjem.

HME za razvoj in prodajo svojih rešitev stavi na Visual Components

Obogatena resničnost skrajšuje razvoj orodij v podjetju Polycom

S podjetjem Polycom smo potrdili zmogljivost obogatene resničnosti pri razvoju, izdelavi in vzdrževanju zahtevnih orodij.

Mebor povečuje produktivnost z Windchill PLM

Mebor je s PLM Windchill deležnikom omogočil ustrezen dostop do podatkov o izdelkih skozi celoten življenjski cikel.

Preis in Adria Mobil do zanesljivih in varnih napeljav s Creo PCX

V podjetjih Adria Mobil in Preis s Creo Cabling & Piping hitreje in enostavneje konstruirajo kakovostne in zanesljive napeljave v svojih izdelkih.

Albatros-pro v 2 tednih do učinkovite predstavitve montažne linije

V INO Žiri so kupce prepričali s 3D simulacijo delovanja linije

Avtomatizirana linija za tisk, nadgrajena z robotom, rotacijsko mizo in transportnim sistemom je v skrbno pripravljeni 3D simulaciji naročnika prepričala v investicijo.

Vaša zgodba

Izpostavite dobro prakso svojega podjetja

Z veseljem slišimo vsako uspešno zgodbo podjetja, ki uporablja naše storitve ali programsko opremo. Stopite v stik z nami in spoznajte, kako lahko preko naših vsebin postanete navdih ostalim podjetjem v Sloveniji.

Opišite nam svojo zgodbo