Simulacije in analize

Potrdite zasnovo izdelka na podlagi preizkusa v digitalno poustvarjenih pogojih s poljubnimi obremenitvami neposredno v 3D CAD okolju.

Hitro in enostavno poustvarite resnične pogoje


Proizvodnja izdelka brez vnaprejšnjega temeljitega testiranja je v današnjem času praktično nepredstavljiva. Z orodji za simulacije in analize v programski opremi Creo lahko zasnovo svojega izdelka potrdite s preizkusi v digitalno poustvarjenih realnih pogojih.

  • Preizkusite obremenitve, pod katerimi naj bi deloval vaš izdelek, ko bo ugledal luč sveta
  • Popravite morebitne napake v zasnovi izdelka ali uberite drugo pot razvoja na podlagi analiz.
  • Izdelajte študije izvedljivosti in optimizacije ter izvedite spremembe brez tveganj.

Simulacije in analize v Creo so nepogrešljivo orodje, ki omogoča inženirjem da se namesto "z dvajsetimi majhnimi težavami soočijo zgolj s petimi ključnimi" in tako sprejmejo boljše odločitve v postopku konstruiranja izdelka. 

Analizirajte koncepte


Creo ponuja zmogljivost obširnih strukturnih, termalnih in gibljivostnih analiz posameznih delov ali celotnih sestavov. Oglejte si kako preko intuitivnega uporabniškega vmesnika enostavno in hitro preverite vaše ideje v poustvarjenem resničnem okolju.

Spoznajte Creo z našim strokovnjakom

Zahtevajte klic našega strokovnega sodelavca in pridobite vse potrebne informacije glede uporabe in aktualne ponudbe programske opreme Creo. Na ta način boste najlažje ugotovili, kateri paket Creo najbolj odgovarja potrebam vašega podjetja.

Zahtevajte naš klic

-%