Slovenski strojniški paket

Programski dodatek za Creo z obsežno knjižnico strojnih elementov standardov DIN in ISO ter koristnimi pripomočki za napredno konstruiranje in učinkovitejše delo.

Nepogrešljiv dodatek za napredno 3D konstruiranje


Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s slovenskimi uporabniki programske opreme Creo smo razvili aplikacijo Slovenski strojniški paket, ki vsebuje knjižnico strojnih elementov standardov DIN in ISO ter koristne pripomočke za napredno 3D konstruiranje v okolju programske opreme Creo.

Aplikacija je kot brezplačen dodatek na voljo vsem uporabnikom Creo. Prenos opravite preko spodnje povezave.

Ne izgubljajte časa z osnovami
V knjižnici strojnih elementov najdete elemente standardov DIN in ISO, razvrščene glede na standard in tip, ki jih lahko brez omejitev dodajate v svoj model.
Enostavno dodajajte elemente
Z enostavnim in preglednim vmesnikom lahko v delovno okno po sistemu povleci in spusti strojne elemente dodate hitro in enostavno. Po knjižnici strojnih elementov lahko iščete tudi s pomočjo iskalne vrstice.
Uporabite koristna orodja
Poleg knjižnice strojnih elementov je na voljo tudi zbirka orodij, ki vam bodo v pomoč pri delu v okolju Creo. Izbirate lahko med barvnimi shemami in lestvicami, orodji za uvoz in izvoz tabel v Excel, določanjem parametrov in posebnim orodjem Spekan Purge, ki poskrbi za čiščenje starih projektov.
Prilagodite okno po svoje
Uporabniški vmesnik je izdelan s tehnologijo, ki omogoča dinamično prilagajanje uporabniškega vmesnika glede na širino okna.
Dodajte svoje elemente
V knjižnico lahko hitro in enostavno dodate tudi svoje elemente, ki jih pogosto uporabljate.
Stopite v stik s podpornim centrom
Iz aplikacije je moč neposredno stopiti v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali ob morebitnih težava pri uporabi programske opreme.
Bodite na tekočem
Na vstopni strani aplikacije lahko spremljate novice iz področja strojništva in dostopate do drugih zanimivih vsebin.

Prenesite Slovenski strojniški paket

Pričnite uporabljati dodatek, s katerim boste izboljšali produktivnost ob delu s programsko opremo Creo. Prenesite brezplačen izvod aplikacije Slovenski strojniški paket še danes.

Brezplačen prenos

-%