Tehnologija Unite

Creo s tehnologijo Unite olajšuje delo s CAD modeli, izdelanimi v programski opremi drugih proizvajalcev in s tem omogoča občuten prihranek časa.

Spoznajte potencial Multi-CAD sodelovanja


CAD modeli v formatih, drugačnih od tistih, ki jih ustvarja vaša 3D CAD programska oprema, lahko do vas prihajajo od zunaj ali od znotraj vašega podjetja. V programski lahko takšne formate v nekaj klikih odprete in pričnete z delom na modelu. 

S tehnologijo Unite, vgrajeno v Creo, lahko pozabite na ponovno ustvarjanje modelov in ostalo nepotrebno delo zaradi različnih formatov. Brez potrebe po dodatnih objektih ali licencah lahko v Creo delate na modelih  iz druge programske opreme kot na primer:

  • CATIA
  • Siemens NX,
  • Autodesk Inventor,
  • SolidWorks.

Z razširitvami za sodelovanje lahko zmogljivost tehnologije Unite nadgradite, saj omogočajo hitro in enostavno integracijo posodobitev, izdelanih izven Creo, neposredno v Creo. 

podatkovni list (en)

Sodelujte brez omejitev


Tehnologija Unite zmanjšuje potrebo po licencah različne programske opreme, optimizira sodelovanje med oddelki in podjetji, odpravlja potrebo po izdelovanju nevtralnih formatov in povečuje splošno produktivnost in IT učinkovitost.

Spoznajte Creo z našim strokovnjakom

Zahtevajte klic našega strokovnega sodelavca in pridobite vse potrebne informacije glede uporabe in aktualne ponudbe programske opreme Creo. Na ta način boste najlažje ugotovili, kateri paket Creo najbolj odgovarja potrebam vašega podjetja.

Zahtevajte naš klic

-%