Creo Tehnologija Unite

Creo s tehnologijo Unite olajšuje delo s CAD modeli, izdelanimi v programski opremi drugih proizvajalcev in s tem omogoča občuten prihranek časa.

Izkoristite Multi-CAD okolje

CAD modeli v formatih, drugačnih od tistih, ki jih ustvarja vaša 3D CAD programska oprema, lahko do vas prihajajo od zunaj ali od znotraj vašega podjetja. V Creo lahko tuje formate v nekaj klikih odprete in pričnete z delom na modelu. 

S tehnologijo Unite, vgrajeno v Creo, lahko pozabite na ponovno ustvarjanje modelov in ostalo nepotrebno delo zaradi različnih formatov. Brez potrebe po dodatnih objektih ali licencah lahko v Creo delate na modelih  iz druge programske opreme kot na primer CATIA, Siemens NX, Autodesk Inventor, in SolidWorks.

Z razširitvami za sodelovanje lahko zmogljivost tehnologije Unite nadgradite, saj omogočajo hitro in enostavno integracijo posodobitev, izdelanih izven Creo, neposredno v Creo. 

Prenesite podatkovni list

Video

Sodelujte brez omejitev

Tehnologija Unite zmanjšuje potrebo po licencah različne programske opreme, optimizira sodelovanje med oddelki in podjetji, odpravlja potrebo po izdelovanju nevtralnih formatov in povečuje splošno produktivnost in IT učinkovitost.