ThingWorx

Najbolj robustna platforma za ustvarjanje, uvajanje ter uporabo IoT in AR izkušenj v podjetjih.

ThingWorx prinaša industrijske inovacije


Platforma ThingWorx pospešuje industrijske inovacije. S svojimi orodji, posebej zasnovanimi za enostavno, hitro in razširljivo ustvarjanje izkušenj AR in aplikacij IoT podjetjem omogoča konkurenčno prednost.

ThingWorx podjetjem omogoča, da s povezavo sistemov in vzpostavitvijo pretoka podatkov izboljšajo storitve, podporo in uporabnost izdelkov. Z odpiranjem novih poslovnih modelov in priložnosti lahko odkrivajo nove vire dodane vrednosti, preko povezovanja ažurnih podatkov z obstoječimi sistemi pa optimizirajo poslovne procese. 

Vuforia Studio


Vuforia Studio podjetjem omogoča, da pridobijo konkurenčno prednost z zgodnjim dostopom do orodij, posebej zasnovanih za enostavno, hitro in razširljivo ustvarjanje AR izkušenj. 

Z Vuforia Studio lahko AR izkušnje pričnete ustvarjati takoj. Ta enostavna, a hkrati izjemno zmogljiva programska oprema je ustvarjena z mislijo na ustvarjalce vsebine. Okolje “povleci & spusti” omogoča, da v zelo kratkem času in brez programerskega znanja izdelate privlačne AR uporabniške izkušnje, ki navdušijo ter skrajšajo pot do nove dodane vrednosti.

Vuforia Studio je edino okolje brez kode, ki uporabnikom omogoča:

  • znižanje stroškov razvoja, saj omogoča hitro izdelavo vsebin brez znanja programiranja,
  • pospeševanje ustvarjanja vsebine s pomočjo obstoječih 3D CAD modelov in animiranih sekvenc,
  • racionalizacijo in razširljivost preko možnosti ogleda in dostopa do AR izkušenj iz ene aplikacije,
  • enostavnejši vpogled v podatke organizacije s pomočjo IoT v relanem času.

Spoznajte Vuforio

Preizkusite Vuforia Studio

Izkoristite brezplačnen dostop do Vuforia Studio ter izkusite moč najrobustnejše Iot in AR platforme. Dostop vključuje tudi gostovanje uporabniških izkušenj, kode ThingMark in Creo Illustrate.

Preizkusite Vuforia studio

-%