Industrijski IoT ThingWorx Connected Work Cell

Aplikacija za vzpostavitev digitalno povezanega delovnega mesta in vodenje operaterjev skozi delovni postopek.

Vir informacij za kakovostno izvedbo delovnih nalog

Thingworx Connected Work Cell (CWC) je IIoT aplikacija, ki delavcu ponuja enoten vir informacij za natančno in učinkovito izvajanje delovnih nalog. Kljub temu, da informacije črpa iz različnih virov, kot so ERP, MES ali PLM (Windchill), jih združuje in postavlja v pravi kontekst, prilagojen posameznemu delovnemu mestu in delovnim nalogam.

Funkcionalnosti

Dokumentacija, navodila in interaktivni vodniki za delo brez napak

Aplikacija Thingworx CWC ponuja širok nabor informacij v različnih oblikah, ki pospešujejo priučitev in zmanjšujejo delež napak pri izvajanju delovnih nalog. Mednje sodi veljavna in potrjena delovna dokumentacija, ustrezna digitalna navodila za izvedbo dela v obliki videoposnetkov, 3D modelov, slik ali pdf dokumentov ter interaktivni vodniki po operacijah s potrjevanjem posameznih korakov. Z orodji, povezanimi preko Kepware strežnika, hkrati omogoča spremljanje, evidentiranje in poročanje zaključenih operacij v proizvodnji ali kontroli kakovosti.

Razvrščanje delovnih nalogov iz različnih virov.
Dodajanje kontrolnih točk v delovna navodila.
Izvajanje in spremljanje nalog po korakih.
Povezava in nastavljanje pametnih orodij.
Nadzorne plošče, prilagojene delovnim postajam
Upravljanje z vsebino interaktivnih navodil.
Učinki uporabe

Enostavno bolje opravljeno delo

ThingWorx aplikacija CWC delovodjem in operaterjem zagotavlja enotno dostopno točko za izdelavo, shranjevanje in podajanje digitalnih delovnih navodil in ostalih ključnih informacij, ki povečujejo kakovost dela. Zasnovana je za hitro uvedbo in širitev na več lokacij s prilagodljivimi možnostmi, od instalacije na lastni infrastrukturi do gostovanja v oblaku PTC Azure.

Več informacij

Spoznajte več o Thingworx CWC

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih Thingworx CWC ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami