PLM ThingWorx Navigate

Rešitev, ki uporabnikom omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo, povezano z izdelkom.

Podatki v pravih rokah

Učinkovito uporabite svoje PLM podatke

ThingWorx Navigate ključnim deležnikom v podjetju omogoča enostaven in varen dostop do podatkov. S tem lahko več svojega časa namenijo svojemu delu povezanemu z razvojem, prosizvodnjo in servisom izdelkov. 

Cenejši in enostavnejši dostop do podatkov

Zagotovite ključne podatke tistim, ki jih potrebujejo. Do njih lahko dostopajo brez brez potrebe po posebnih znanjih iz področja informacijskih sistemov.

Povezava z drugimi sistemi

Podatke iz Windchilla enostavno povežite s tistimi iz drugih informacijskih sistemov, kot so ERP in MES.

Prikaz podatkov v različnih napravah in formatih

Uporabnikom ponudite informacije o izdelkih na računalniku, pametnem telefonu ali celo v obogateni resničnosti.

Določanje vlog uporabnikom

Hitro ustvarite aplikacije, ukrojene po potrebah posameznega delovnega mesta oziroma vloge v posameznem procesu.

Neodvisna namestitev in konfiguracije

Namestite in konfigurirajte aplikacije neodvisno od Windchill sistema. Ker so osnovane na spletu, so vam na voljo različni načini uporabe - lokalno ali v oblaku.

View aplikacije

Enostavnejše upravljanje z dokumenti

ThingWorx Navigate ponuja številne aplikacije, ki olajšujejo delo z dokumenti in CAD datotekami. Z njimi boste lažje dostopali, prenašali in odpirali 2D risbe, povezane vsebine v STEP in DXF, odpirali modele v Creo View, pregledovali podrobne informacije o modelu ali risbi, uprabljenih komponentah in nivojski strukturi ter upravljali z dokumenti v neinženirskih formatih.

Spoznajte več o ThingWorx Navigate v posnetku AxWebinarja. 

axwebinar
ThingWorx Navigate

Neovirano sodelovanje je ključ do uspešnega razvoja izdelkov. V AxWebinarju spoznajte, kako ThingWorx Navigate omogoča, da porabte manj časa za iskanje podatkov in se osredotočite na svoje delo.

Več informacij

Spoznajte več o ThingWorx Navigate

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih ThingWorx Navigate ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami