Industrijski IoT ThingWorx platforma

Vodilna industrijska IIoT platforma, ki vključuje tehnologije, orodja in rešitve za hiter razvoj, uvajanje in distribucijo IoT aplikacij.

Celovita rešitev

Naredite popolno digitalno preobrazbo podjetja

S ThingWorx lahko podjetja sama ali v povezavi z partnerji, povezujejo naprave in gradijo robustne IoT rešitve, jih nadgrajujejo in prilagajajo na spremembe. 

Namensko izdelana platforma

Nabor namenskih funkcionalnosti, zasnovanih za IIoT z vgrajeno povezljivostjo, varnostjo in zmožnostjo rasti, skladno s poslovanjem.

Hiter razvoj, uvajanje in razširljivost

Integrirane funkcionalnosti platforme omogočajo nemoten razvoj za hitro in enostavno dostavo aplikacij in izkušenj obogatene resničnosti (AR).

Neomejena prilagodljivost

Možnost implementacije v oblaku, na interni infrastrukturi ali v hibridnem okolju, vključno s pripravljenostjo za integracijo v Microsoft Azure.

Širok ekosistem

Združjivost s široko paleto že pripravljenih izdelkov in storitev, ki poenostavljajo, pospešujejo in izboljšujejo postopke in strategije.

Povežite

Premagajte izziv povezljivosti

Povezljivost je prvi korak na poti digitalne preobrazbe, a se lahko v zapletenih proizvodnih in servisnih okoljih zdi nepremagljiv izziv. ThingWorx z zmogljivimi možnostmi povezovanja omogoča enostavno vzpostavitev povezav za varen pretok podatkov od industrijskih sredstev do informacijskih sistemov.

Nabor integriranih orodij za povezave

ThingWorx ponuja nabor integriranih orodij, med katerimi je vsako zasnovano tako, da ustreza specifičnim zahtevam industrijskih IoT povezav.

ThingWorx Flow

Avtomatizacija vsakodnevnega poslovanja z vnaprej pripravljenimi vtičniki Windchill, SAP, Microsoft Azure, Google, Salesforce ter možnosti povezave z SQL, OData, Swagger, HTTP, RAML, SOAP in OSLC.

ThingWorx Kepware

Več kot 150 različnih gonilnikov, ki zagotavljajo standardizirano industrijsko povezljivost med najrazličnejšimi sklopi opreme.

Izgradite

Enostavno vzpostavite internet stvari

ThingWorx odpravlja potrebo po programiranju in zamudnih postopkih. Na način povleci in spusti  izdelajte IoT aplikacije, nadzorne plošče, delovne prostore in mobilne vmesnike, ki ustrezajo potrebam vaše organizacije. Povezava s pravim digitalnim dvojčkom naprave ali procesa vam bo omogočila hiter razvoj in nemoteno integracijo IoT podatkov v vaše sisteme.

Poenostavljeno uvajanje IIoT

ThingWorx poskrbi za več področij razvoja IIoT, ki segajo vse od vizualnega upravljanja z elementi v vašem IoT, do brezkodnih razvojnih modelov in orodij za upravljanje funkcionalnosti.

ThingModel

Digitalna predstavitev fizičnih sredstev, sistemov, ljudi, organizacijskih elementov ali delovnih procesov, sestavljenih iz podatkov v realnem času.

ThingWorx Composer

Okolje za učinkovit razvoj aplikacij, ki omogoča administracijo, določanje logike in servisov, izdelavo modelov ter konfiguracijo sistema s ponovno uporabo preverjenih rešitev.

ThingWorx Mashup Builder

Povleci in spusti orodje za oblikovanje uporabniškega vmesnika, ki omogoča izdelavo interaktivnih aplikacij, nadzornih plošč in mobilnih vmesnikov brez znanja programiranja.

Analizirajte

Odklenite vrednost vaših podatkov

Vaši operativni podatki so lahko neomejen vir za izboljšave, vprašanje pa je kako brez podatkovnih znanstvenikov avtomatizirati način učenja in oblikovati napovedi iz podatkov v realnem času. ThingWorx odstranjuje ovire podatkovni analitiki, zato se lahko osredotočite na uporabno vrednost vaših podatkov, optimizacijo učinkovitosti, napovedovanje težav in preprečevanje izpadov.
 

Avtomatizirana analitika

Industrijska analitika je v preteklosti zahtevala strokovno znanje na področju modeliranja podatkov, kompleksne matematike, statističnih analiz in strojnega učenja. ThingWorx z avtomatizacijo učenja in orodji za izdelavo novih analitičnih modelov te potrebe odpravlja.

Analytics Server

Strežnik za analitiko, ki s pomočjo AI podrobno opisuje način nastanka modela, ocenjuje podatke s preverjanjem veljavnosti in obsegom negotovosti ter omogoča globji vpogled v izhodne podatke.

Platform Analytics

Zanesljiv in akcijsko baziran vpogled v analitiko za aplikacije, zgrajene na platformi ThingWorx. Strojno učenje omogoča diagnostiko, napovedi in predloge, zbrane v preglednem uporabniškem vmesniku.

Anyltics Extensions

Zbirka orodij in vmesnikov, s katerimi lahko razširite izvorno analitično funkcionalnost IIoT platforme ThingWorx ter dodatno operacionalizirate podatkovni model.

Upravljajte

Prevzemite nadzor nad upravljanjem IoT

Spremljanje sredstev in sistemov na osrednji IIoT platformi nudi takojšnjo vrednost, a morate za dolgoročen uspeh povezane naprave uspešno upravljati in nadzorovati. ThingWorx je namenjen povezovanju in pridobivanju vpogleda v povezana sredstva ter njihovemu centralnemu upravljanju in optimizaciji.

Upravljanje s povezanimi napravami

Vnaprej pripravljene aplikacije ThingWorx omogočajo enostavno upravljanje z IoT postopki različnim uporabnikom sistema. S tem je zagotovljeno optimalno delovanje, povečana zmogljivost, zmanjšana stopnja napak in izboljšana skladnost.

ThingWorx Solution Central

Enoten vmesnikv oblaku za učinkovito odkrivanje, uvajanje in upravljanje aplikacij, ki jih uporablja podjetje.

ThingWorx Software Content Management

Varen in zanesljiv vmesnikom za množično distribucijo in namestitev programske opreme do oddaljenih IoT naprav.

Izkusite

Izkoristite moč nadzornih plošč

Podatki so vitalen del digitalne preobrazbe, katerih potencial je omejen zgolj z načinom, na katere jih uporabljate in predstavljate. ThingWorx zagotavlja, da so podatki dostopni, dosledni, natančni in predstavljeni na način, na podlagi katerega lahko ključni deležniki sprejmejo učinkovite odločitve.

Učinkovita vizualizacija IoT podatkov

Kako iz oceana podatkov lahko ob pravem času dobijo prave informacije pravi zaposleni, glede na njihovo vlogo in odgovornost? Orodja, vključena v ThingWorx, omogočajo fleksibilnost filtriranja in kontekstualizacije podatkov, s čimer se poveča njihova uporabnost.

Prepričljive vizualne izkušnje

Enostaven način izdelave nadzornih plošč s prilagojenimi pogledi povezanih naprav, stanjem sistema in opozorili. Dinamični uporabniški vmesnik podpira namizno, spletno in mobilno uporabo.

Vpogled v podatke v realnem času

Dostop do podatkov in stanja sistema v realnem času, ki omogoča zaznavo anomalij v podatkih in učinkovito ukrepanje.

Integracija z obogateno resničnostjo

Nadgradnja fizičnih naprav na proizvodnem nivoju s prekrivanjem digitalnih IoT podatkov v realnem času, ki jih je moč videti preko pametnih telefonov, tablic in očal .

Več informacij

Spoznajte več o ThingWorx

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih ThingWorx ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami