Industrijski IoT ThingWorx proizvodne aplikacije

IIoT aplikacije, osredotočene na dejanske izzive v proizvodnji, ki občutno skrajšajo čas do nove dodane vrednosti in spodbujajo rast.

digitalna preobrazba

Vpogled v proizvodnjo v realnem času

ThingWorx aplikacije pospešujejo doseganje nove dodane vrednosti in rasti z osredotočanjem na dejanske izzive sodobne proizvodnje. S ponovljivimi, vnaprej določenimi funkcionalnostmi nadomeščajo individualne pristope in nezanesljive rešitve po meri. Na podlagi stotin uspešnih implementacij zagotavljajo trdne temelje digitalne preobrazbe v vsakem podjetju.

Aplikacije, pripravljene na konfiguracijo

Občutno zmanjšajte čas za zasnovo, programiranje in testiranje aplikacij z vnaprej pripravljenimi aplikacijami.

Hitra implementacija

S konfiguriraj-ne-programiraj pristopom računajte na produktivno uporabo že v 90 dneh.

Združljivost in razširljivost

Aplikacije ThingWorx enostavno povežite z obstoječimi sistemi in infrastrukturo.

Zagotovljene inovacije in razvoj

Razširite svoj IoT sistem z namenskimi aplikacijami, ki jih potrebujete v danem trenutku.

Nabor aplikacij

Robustne aplikacije za resnične izzive

Proizvodna podjetja eksponentno pospešujejo digitalno preobrazbo na vseh ravneh svojega delovanja, kar kaže tudi raziskava hiše Forrester. V njej kar 91% proizvodnih podjetij digitalno transformacijo vidi kot ključno za prihodnost svojih proizvodnih operacij. 

Aplikacije, zgrajene na industrijski IoT platformi ThingWorx omogočajo zanesljivo, hitro in prilagodljivo digitalno transformacijo industrijskih podjetij. 

Delo po korakih
ThingWorx CWC

Connected Work Cell zbira ključne informacije iz različnih virov in jih ponuja delavcem v obliki enostavnih vizualnih navodil, ki usmerjajo skozi delovno nalogo po korakih.

Nadzor nad proizvodnjo
ThingWorx RTPPM

Real-Time Production and Performance Monitoring vodjem proizvodnje zagotavlja vpogled v ključne kazalnike uspešnosti od zgoraj navzdol in v realnem času.

Nadzor nad proizvodnimi sredstvi
ThingWorx AMU

Asset Monitoring and Utilization proizvajalcem pomaga vzpostaviti povezavo z obstoječimi napravami in informacijskimi viri, s katero lahko oddaljeno nadzirajo delovanje in učinkovitost proizvodnje.

Več informacij

Spoznajte več o Thingworx

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih Thingworx ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami