3D tiskalnik UltiMaker 2+ Connect

UltiMaker 2+ Connect je s svojo povezljivostjo in intuitivnim upravljanjem preko zaslona na dotik zanesljiva vstopna točka v svet 3D tiskanja.

Poglejte video

Spoznajte 3D tisk na UltiMaker način

Včasih je manj več. Ena iztisna glava, povezava na mrežo in intuitiven zaslon na dotik so vse, kar potrebujete za kakovosten 3D tisk po standardih UltiMaker .

UltiMaker 2+ Connect vas bo presentil s svojo zmogljivostjo in lastnostmi, kot so izmenljiva šoba, odprt sistem materialov in odlična resolucija 3D tiska.

Pridobite ponudbo Prenesite brošuro

Primeri natisnjenih kosov

3D tiskalnik, ki poenostavlja vaše delo

3D tiskalniki UltiMaker so prava izbira, če ste naveličani neučinkovite proizvodnje ali iskanja zunanjih izvajalcev. Z odprtim sistemom materialov, intuitivnim uporabniškim vmesnikom in pregovorno zanesljivostjo boste hitro in z nizkimi stroški prišli do prototipov, proizvodnih pripomočkov in končnih izdelkov, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. 

Področja uporabe

Koncepti

Držala

Proizvodnja

Prototipi

Orodja

Naš namig

UltiMaker 2+ Connect je nekoliko manjši 3D tiskalnik, ki ponuja zgolj eno iztisno šobo, a ga nikakor ne gre podcenjevati. V marsikateri delavnici bo služil kot stroj, na katerega se lahko zanašate znova in znova.

Jaka Perovšek, Aplikativni inženir

Tehnične specifikacije

Tehnični list
Velikost tiska 197 x 215 x 200 mm
XYZ resolucija 12,5, 12,5, 5,0 µm
Višina sloja 60 - 150 / 20 - 200 / 20 - 300 / 20 - 600 µm
(0,25 / 0,40 / 0,60 / 0,80 mm šoba)
Modelni materiali PLA, ABS, Nylon, PC, TPU 95A, PP, CPE, CPE+ in drugi filamenti premera 2,85 mm (odprt sistem materialov).
Podporni material Vodotopen PVA, breakaway
Velikost in teža 342 x 460 x 580 mm; 10,3 kg
Programska oprema Ultimaker Cura
Tehnični list
Spoznajte in primerjajte 3D tiskalnike Ultimaker Odkrijte vse modele
Povpraševanje

Spoznajte 3D tiskalnik

Obiščite nas v centru 3D tiska v Ljubljani ter pomočjo naših strokovnjakov v živo spoznajte 3D tiskalnike in primere natisnjenih kosov.

Izkoristite:

3D tisk vzorčnega kosa

Ogled v živo

Spoznajte 3D tiskalnik