Programska oprema Ultimaker Cura

Z milijoni uporabnikov najbolj priljubljena programska oprema za 3D tiskanje na svetu, ki omogoča pripravo na 3D tisk v nekaj klikih, integracijo s CAD programi in obsežen nabor dodatnih nastavitev za napredne uporabnike.

Pripravite 3D tiska v nekaj klikih

Ultimaker Cura ni kar tako najbolj priljubljena programska oprema za 3D tisk. Leta razvoja Ultimakerjevih strokovnjakov z upoštevanjem povratnih informacij uporabnikov, so pripeljali do rešitve, ki je veliko več kot zgolj orodje za pripravo na 3D tisk.

Pripravite kos na 3D tisk

Svoj 3D model pripravite na 3D tisk v nekaj minutah s pomočjo vnaprej pripravljenih nastavitev. enostavno izberite hitrost in kakovost ter začnite!

Poigrajte se z nastavitvami

Poleg vnaprej pripravljenih profilov lahko s prilagajanjem preko 400 nastavitev izdelate svoje in dosežete rezultate popolnoma po svoji meri.

Uporabite vnaprej pripravljene profile

Odprtokodni "slicing engine" z vnaprej pripravljenimi profili za različne aplikacije vam omogoča zanesljiv 3D tisk kosov.

Povežite se s svojim CAD programom

Ultimaker Cura povežite s svojo CAD programsko opremo, kot je Solidworks, Siemens NX, Autodesk Inventor in druge.

Izkoristite dodatke iz Ultimaker Marketplace

Prenesite profile za materiale vodilnih proizvajalcev in se izognite ročnim nastavitvam ali uporabite številne vtičnike za lažje delo.

Podprti tipi datotek in minimalne zahteve

STL, OBJ, X3D, 3MF, BMP, GIF, JPG, PNG. OpenGL 2, Intel Core 2, 4 GB RAM, 550 MB prostora.