3D tiskalnik UltiMaker S3

Celovit pisarniški sistem, ki v izjemno kompaktni obliki ponuja možnost 3D tiska s kompozitnimi materiali, sistem dveh iztisnih šob in aktivno niveliranje podlage.

Poglejte video

Zmogljivost v kompaktni napravi

UltiMaker S3 prinaša visoko kakovost 3D tiska in možnost uporabe kompozitnih materialov v kompaktni napravi, ki jo lahko postavite v katerokoli pisarno. 

Intuitiven uporabniški vmesnik na zaslonu na dotik, zmogljivost in zanesljivost so prednosti, zaradi katerih je UltiMaker prava izbira, ko se odločite vpeljati 3D tiskalnik v vaše podjetje

Pridobite ponudbo Prenesite brošuro

Primeri natisnjenih kosov

3D tiskalnik, ki poenostavlja vaše delo

3D tiskalniki UltiMaker so prava izbira, če ste naveličani neučinkovite proizvodnje ali iskanja zunanjih izvajalcev. Z odprtim sistemom materialov, intuitivnim uporabniškim vmesnikom in pregovorno zanesljivostjo boste hitro in z nizkimi stroški prišli do prototipov, proizvodnih pripomočkov in končnih izdelkov, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. 

Področja uporabe

Koncepti

Držala

Proizvodnja

Kalupi

Prototipi

Orodja

Naš namig

UltiMaker S3 je pisarniški 3D tiskalnik, ki predstavlja odlično izbiro za tiste uporabnike, ki se ne želijo omejevati z materiali. Možnost uporabe kompozitnih materialov pomeni, da lahko tiskamo tudi kose, ki bodo podvrženi zahtevnejšim pogojem.

Jaka Perovšek, Aplikativni inženir

Tehnične specifikacije

Tehnični list
Velikost tiska 230 x 190 x 200 mm
XYZ resolucija 6,9, 6,9, 2,5 µm
Višina sloja 60 - 150 / 20 - 200 / 20 - 300 / 20 - 600 µm
(0,25 / 0,40 / 0,60 / 0,80 mm šoba)
Modelni materiali PLA, ABS, Nylon, PC, TPU 95A, PP, CPE, CPE+ in drugi filamenti premera 2,85 mm (odprt sistem materialov).
Podporni material Vodotopen PVA, breakaway
Velikost in teža 394 x 489 x 637 mm; 14,4 kg
Programska oprema Ultimaker Cura
Tehnični list
Spoznajte in primerjajte 3D tiskalnike Ultimaker Odkrijte vse modele
Povpraševanje

Spoznajte 3D tiskalnik

Obiščite nas v centru 3D tiska v Ljubljani ter pomočjo naših strokovnjakov v živo spoznajte 3D tiskalnike in primere natisnjenih kosov.

Izkoristite:

3D tisk vzorčnega kosa

Ogled v živo

Spoznajte 3D tiskalnik