3D tiskalnik UltiMaker S5

Celostna rešitev za 3D tisk v podjetju z zanesljivim sistemom dveh iztisnih šob, enostavnim upravljanjem in odprtim sistemom materialov.

Poglejte video

3D tisk na profesionalni ravni

UltiMaker S5 ponuja zanesljivo dvojno iztisno šobo in največji volumen 3D tiska v družini Ultimaker. Z vnaprej pripravljenimi profili boste lahko izdelovali funkcionalne prototipe in močne izdelke za končno rabo iz naprednih polimerov in kompozitov. 

Da bo vaša izkušnja še boljša, UltiMaker S5 ponuja tudi aktivno niveliranje, senzor pretoka materiala in intuitiven zaslon na dotik. 

Pridobite ponudbo Prenesite brošuro

Primeri natisnjenih kosov

3D tiskalnik, ki poenostavlja vaše delo

3D tiskalniki UltiMaker so prava izbira, če ste naveličani neučinkovite proizvodnje ali iskanja zunanjih izvajalcev. Z odprtim sistemom materialov, intuitivnim uporabniškim vmesnikom in pregovorno zanesljivostjo boste hitro in z nizkimi stroški prišli do prototipov, proizvodnih pripomočkov in končnih izdelkov, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam. 

Področja uporabe

Koncepti

Držala

Proizvodnja

Kalupi

Prototipi

Orodja

Naš namig

UltiMaker S5 je s svojimi lastnostmi prepričal tudi izkušene uporabnike tehnologije 3D tiska, sedaj pa ponuja še več. Zaprta komora in avtomatski sistem za material omogočata uporabo 3D tiska tudi za zahtevnejše, celo industrijske aplikacije.

Jaka Perovšek, Aplikativni inženir

Tehnične specifikacije

Tehnični list
Velikost tiska 330 x 240 x 300 mm
XYZ resolucija 6,9, 6,9, 2,5 µm
Višina sloja 60 - 150 / 20 - 200 / 20 - 300 / 20 - 600 µm
(0,25 / 0,40 / 0,60 / 0,80 mm šoba)
Modelni materiali PLA, ABS, Nylon, PC, TPU 95A, PP, CPE, CPE+ in drugi filamenti premera 2,85 mm (odprt sistem materialov).
Podporni material Vodotopen PVA, breakaway
Velikost in teža 495 x 585 x 780 mm; 20,6 kg
Programska oprema Ultimaker Cura
Tehnični list
Spoznajte in primerjajte 3D tiskalnike Ultimaker Odkrijte vse modele
Povpraševanje

Spoznajte 3D tiskalnik

Obiščite nas v centru 3D tiska v Ljubljani ter pomočjo naših strokovnjakov v živo spoznajte 3D tiskalnike in primere natisnjenih kosov.

Izkoristite:

3D tisk vzorčnega kosa

Ogled v živo

Spoznajte 3D tiskalnik