Creo Upravljanje s sestavi

Namenska orodja za razvoj od zgoraj navzdol in poenostavljene reprezentacije uvrščajo Creo med najboljše CAD programe za delo z velikimi sestavi.

Poenostavite kompleksne sestave

Creo z uporabo poenostavljenih reprezentacij omogoča hitro in učinkovito nalaganje ter delo tudi z največjimi sestavi. Uporabnik lahko sam definira kakšno količino in obseg geometrije bo odprl ali pa to odločitev prepusti programu, ki bo s samodejno reprezentacijo odprl ravno zadostno količino podatkov za delov na velikem sestavu.

Z edinstvenim orodjem Shrinkwrap je uporabnikom omogočena izdelava natančnih modelov, ki so grafično in pomnilniško nezahtevni in zato primerni za izmenjavo.

Z napredno licenco za upravljanje sestavov (Advance Assembly Extension – AAX ) Creo omogoča tudi organizacijo sočasnega inženirstva in konstruiranja od vrha navzdol (Top Down). S tem orodjem lahko nadzorujete izbiro in prenos referenc sestava, preprečite neželene povezave med komponentami, načrtujete in upravljate s strukturo velikih sestavov in dokumentirate montažne procese.

Prenesite podatkovni list

Video

Načrtujte in upravljajte ne glede na velikost

Odpravite kompleksnost iz razvoja, upravljanja in deljenja velikih sestavov. Creo je ena od najboljših CAD rešitev, ko gre za velike sestave, saj ponuja napredna orodja za razvoj od zgoraj navzdol in upravljanje s tokom informacij.