Windchill

Upravljanje z življenjskim ciklom izdelka od zahtev do kakovosti in on proizvodnje do storitev.

Celostno upravljanje z življenjskim ciklom izdelka


Windchill omogoča zmogljivo upravljanje z življenjskim ciklom izdelka (PLM) preko zagotavljanja enotnega in zanesljivega vira informacij o izdelku in procesih vsem deležnikom v podjetju. Posamezni oddelki podjetja so s programsko opremo Windchill lokalno ali preko oblaka varno povezani z operativnimi podatki v realnem času. Vse to poleg ostalih prednosti pomeni tudi občutno zmanjšano breme za IT oddelek podjetja.

Windchill je celostna PLM platforma, ki je pripravljena na IoT.

UPRAVLJANJE KAKOVOSTI

Povezovanje kakovosti z življenjskim ciklom izdelka

Stroški slabe kakovosti se v povezavi s stroški garancije in popravil hitro izrazijo v izgubi tržnega deleža. Ključ do zagotavljanja kakovosti izdelka je integracija oddelkov za kakovost z procesom razvoja izdelka. PLM programske rešitve PTC omogočajo, da vse povratne informacije iz servisnih posegov upoštevate v življenjski cikel izdelkov.

BOM MANAGEMENT

Od skice do razvojnega procesa

Brez popolnega digitalnega seznama materiala (BOM) so ekipe v podjetjih izpostavljene povzročanju dodatnih stroškov, manjše proizvodne kakovosti in daljšega časa do prihoda izdelka na trg. Windchill PLM omogoča pristop, usmerjen v posamezne dele izdelka, ki zagotavlja enoten vir produktnih informacij za celotno organizacijo. 

UPRAVLJANJE S PODATKI

Upravljajte, shranjujte, preglejujte

Povprečni inženir izgubi 25% časa zaradi upravljanja s podatki. PDM programske rešitve PTC omogočajo enostaven in hiter vpogled v najnovejše podatke o izdelkih ter njihovo varno deljenje na osnovi dodeljenih vlog.

SODELOVANJE

Orodja po meri za specifične vloge in naloge

Z rešitvijo Windchill lahko zaposleni dostopajo zgolj do podatkov, ki jih zares potrebujejo. Sistem dodeljevanja vlog deležnikom omogoča, da se posameznikom dodeli točno določen obseg pravic dostopa do podatkov in nabor možnosti upravljanja z njimi.

Prenesite brošuro Windchill

Spoznajte, kaj lahko programske rešitve za upravljanje z življenjskim ciklom izdelka storijo za vaše podjetje. Spoznajte Windchill.

Prenesite brošuro