Novice in vsebine

Iskanje
Assembly
Creo Community Challenge: Simulacija padca

V tretjem Creo izzivu je potrebno simulirati padec predmeta z višine. Ker je za kar nekaj izdelkov potrebno potrditi odpornost na padce, bo to za marsikoga zagotovo zelo zanimiva naloga.

Assembly
Uvažanje parametrov iz Excela na 3D model v Creo

Creo nam omogoča, da si delo s parametri 3D modela poenostavimo z možnostjo uvoza xml datoteke, ki jo pripravimo v programu Excel.

Assembly
Shranite vse komponente Creo sestava v en dokument na disku

Ko želite zmanjšati število dokumentov na disku in jih lažje deliti s sodelavci, lahko s pomočjo nove funkcionalnosti v Creo vse komponente sestava shranite v en dokument.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Assembly
5 trikov za hitrejše delo s parametri v Creo

Uporaba parametrov v Creo je eden od ključnih pogojev za produktivno delo z modeli in sestavi. Oglejmo si 5 nasvetov, s katerimi jih boste še bolje obvladovali.

Assembly
Avtomatična izdelava risbe ob zrcaljenju ali kopiranju modela

V nekaj korakih lahko v Creo model in njegovo risbo zrcalimo in si na ta način v določenih primerih prihranimo veliko časa.

Assembly
Zapis vrednosti meritve v parameter

Vrednosti meritev so pomembna informacija v razvoju. Na 3D modelu v Creo jih lahko shanimo v parameter in jih kasneje prikažemo na tehnični dokumentaciji ali MBD.

Assembly
Naj material vpliva na barvo in izgled vašega modela

V Creo lahko v nekaj enostavnih korakih nastavite izglede, ki jih modeli dobijo, ko jim določite različne materiale ter s tem občutno izboljšate preglednost.

Assembly
Zapis decimalnega števila v niz s pomočjo relacije

V programu Creo Parametric lahko z enostavno uporabo relacije spremenite parameter tipa celo število (Integer) v parameter tipa niz (String). To omogoča funkcija itos.