Izpostavljamo

Iz Tovarne leta: Upravljanje življenjskega cikla izdelka kot vir dodane vrednosti

Podjetja, ki vpeljejo PLM sistem, vzpostavijo temelje za digitalno nit, ki povezuje najrazličnejše vidike njihovega poslovanja. V časniku Finance so se o tem pogovarjali s skrbnikom sistema projektne pisarne v LTH Castingsu in našim strokovnjakom za PLM rešitve.

Assembly
Avtomatična izdelava risbe ob zrcaljenju ali kopiranju modela

V nekaj korakih lahko v Creo model in njegovo risbo zrcalimo in si na ta način v določenih primerih prihranimo veliko časa.

Assembly
Kako izgleda najslabši sestav na svetu?

Vas zanima, kako izgleda najslabši sestav na svetu? Pete Hollmer iz podjetja Raytheon je na Liveworx19 predstavil svoj poskus njegove izdelave. Preverite zakaj je ta hudomušna predstavitev tudi izjemno poučna.

Assembly
Uporaba črtne kode na modelu in risbi

Na Creo modelu lahko informacije kot so njegovo ime ali posebni parametri prikažete v obliki črtne kode. S črtno kodo modela lahko enostavno opremite tudi vašo risbo.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Assembly
Naj material vpliva na barvo in izgled vašega modela

V Creo lahko v nekaj enostavnih korakih nastavite izglede, ki jih modeli dobijo, ko jim določite različne materiale ter s tem občutno izboljšate preglednost.

Assembly
Zapis vrednosti meritve v parameter

Vrednosti meritev so pomembna informacija v razvoju. Na 3D modelu v Creo jih lahko shanimo v parameter in jih kasneje prikažemo na tehnični dokumentaciji ali MBD.

Assembly
Izmenjava podatkov med Creo in Excel

Creo Parametric omogoča dvosmerno izmenjavo podatkov s programom Microsoft Excel, kar olajšuje delo v primerih, ko je oblika vašega modela odvisna od kompleksnih preračunov.

Assembly
Izdelava fotorealističnih prikazov brez dodatnih licenc

Privlačne, fotorealistične predstavitve izdelkov so nepogrešljiv sestavni del sodobnega industrijskega oblikovanja. Creo nam brez nakupa dodatnih licenc omogoča, da izdelke vizualiziramo izjemno kvalitetno, še preden ugledajo luč sveta.

Assembly
Simetrijska ravnina in simetrijska postavitev komponente

Verzija Creo 4.0 je prinesla možnost enostavne postavitve ravnine, ki brez dodatnega dela definira simetrijo med izbranimi referencami.