Creo Parametric

Industrijski standard za konstruiranje in razvoj izdelkov, simulacije, produktno dokumentacijo in inovacije.

Vodilna rešitev za 3D konstruiranje


Inženirski timi še nikoli niso bili pod večjim pritiskom kot sedaj. Poleg učinkovitosti in stroškovne optimizacije se od njih pričakuje, da pri svojem delu ne zapostavljajo inovativnosti in kakovosti. Creo omogoča najbolj prilagodljive pakete 3D CAD programske opreme z bogatim naborom specifičnih orodij in lastnosti, ki inženirjem pomagajo snovati, načrtovati in ustvarjati izdelke brez kompromisov, ne glede na okoliščine.

Programska oprema Creo je najbolj razširjena 3D CAD rešitev v slovenskih proizvodnih podjetjih in drugih organizacijah. Uporablja jo več kot 500 podjetij vseh velikosti po celotni Sloveniji.

Popeljite svoje izdelke od koncepta do digitalnega prototipa učinkovito, natančno in intuitivno. Raziščite bogat nabor funkcionalnosti, ki vam jih v ta namen ponuja programska oprema Creo

Prenesite brošuro

Creo 5.0 je že na voljo!


Izkusite konstruiranje, kot mora biti. Nova izdaja priljubljene 3D CAD programske opreme s produktivnimi izboljšavami odgovarja na hitro spreminjajoč svet konstruiranja izdelkov in njihove izdelave.z novimi in izboljšanimi funkcionalnostmi.

  • Optimizirano delo s pločevino in površinami ter osnutki in skicami.
  • Optimizacija parametrične topologije
  • Analize pretoka plinov in tekočin.
  • AR in IoT podpora.
  • In še veliko več...

spoznajte novi Creo 5.0

Od ideje do izdelka


Creo je nepogrešljivo orodje inženirjev v slovenskih proizvodnih podjetjih, ki s svojo inovativnostjo poganjajo gospodarstvo.

Tako se čez programsko opremo Creo vsak dan prelije na tisoče idejnih zasnov in zaključenih projektov, s katerimi se srečujemo uporabniki v obliki končnih ali drugih izdelkov.

Oglejte si nekaj primerov uporabe Creo v slovenskih podjetjih.

Slovenski strojniški paket


Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s slovenskimi uporabniki programske opreme Creo smo razvili aplikacijo Slovenska knjižnica strojnih elementov, ki vsebuje strojne elemente standardov DIN in ISO ter koristne pripomočke za napredno 3D konstruiranje.

Aplikacija je kot brezplačen dodatek na voljo vsem uporabnikom programske opreme Creo. Prenos opravite preko spodnje povezave.

Ne izgubljajte časa z osnovami
V knjižnici strojnih elementov najdete elemente standardov DIN in ISO, razvrščene glede na standard in tip, ki jih lahko brez omejitev dodajate v svoj model.
Enostavno dodajajte elemente
Z enostavnim in preglednim vmesnikom lahko v delovno okno po sistemu povleci in spusti strojne elemente dodate hitro in enostavno. Po knjižnici strojnih elementov lahko iščete tudi s pomočjo iskalne vrstice.
Uporabite koristna orodja
Poleg knjižnice strojnih elementov je na voljo tudi zbirka orodij, ki vam bodo v pomoč pri delu v okolju Creo. Izbirate lahko med barvnimi shemami in lestvicami, orodji za uvoz in izvoz tabel v Excel, določanjem parametrov in posebnim orodjem Spekan Purge, ki poskrbi za čiščenje starih projektov.
Prilagodite okno po svoje
Uporabniški vmesnik je izdelan s tehnologijo, ki omogoča dinamično prilagajanje uporabniškega vmesnika glede na širino okna.
Dodajte svoje elemente
V knjižnico lahko hitro in enostavno dodate tudi svoje elemente, ki jih pogosto uporabljate.
Stopite v stik s podpornim centrom
Iz aplikacije je moč neposredno stopiti v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali ob morebitnih težava pri uporabi programske opreme.
Bodite na tekočem
Na vstopni strani aplikacije lahko spremljate novice iz področja strojništva in dostopate do drugih zanimivih vsebin.

Brezplačen prenos

Udeležite se tečaja


Izkoristite vse, kar ponuja zmogljiva programska oprema Creo. Na naših tečajih boste lahko preko certificiranih izobraževalnih programov spoznali vse funkcionalnosti, ki jih ponuja.

Seznam vseh tečajev

Prenesite testno verzijo Creo

Izkoristite možnost brezplačnega prenosa 30-dnevne preizkusne različice programske opreme Creo in spoznajte njeno zmogljivost. Preizkusna različica vsebuje poln nabor funkcionalnosti in dostop do obsežne zbirke učnih gradiv.

brezplačni prenos

Prodajne akcije

%