Ponudba Creo paketi in akcije

Izkoristite ugodne cene paketov programske opreme Creo in posebne, časovno omejene ponudbe.

Spoznajte prihodnost razvoja vaših najboljših izdelkov

Prilagodljivi paketi Creo z bogatim naborom funkcionalnosti inženirjem pomagajo snovati, načrtovati in ustvarjati izdelke brez kompromisov in ne glede na okoliščine. Popeljite vaš izdelek od koncepta do digitalnega prototipa na stroškovno in časovno učinkovit način.

Creo Essentials Lite

Potrebujete zanesljiv 3D CAD z osnovnim naborom orodij?

Potem je Creo Essentials Lite prava izbira. V paketu boste lahko uporabljali celovit nabor ključnih orodij za razvoj izdelkov.

Paket vključuje:

Modeliranje kosov in sestavov modeliranje izdelkov iz pločevine delavniške risbe in kosovnice fotorealizem prosto modeliranje površin prikaz modelov v obogateni resničnosti. odpiranje datotek Catia, Solidworks in Inventor lite moduli za profilne konstrukcije in mehanske analize možnost več uporabnikov ene licence Audax nastavitve s slovensko knjižnjico standardnih elementov.

Začnite za 1.380 €

Cene so za letni najem in brez DDV.

Creo Design Essentials

Razvijate izdelke, ki zahtevajo najnaprednejša 3D CAD orodja?

Potem je Creo Design Essentials prava izbira. V paketu boste lahko uporabljali obsežen nabor osnovnih in naprednih orodij za hitrejši razvoj kakovostnih izdelkov.

Paket vključuje:

Modeliranje kosov in sestavov modeliranje izdelkov iz pločevine delavniške risbe in kosovnice prosto in parametrično modeliranje površin napredni fotorealizem (Keyshot) popravljanje uvožene geometrije modul za velike sestave fleksibilno prilagajanje na osnovi geometrije kabelske in cevne napeljave napredne profilne konstrukcije ergonomske analize odpiranje datotek Catia, Solidworks in Inventor statične strukturne analize prikaz modelov v obogateni resničnosti dodatna licenca za domačo uporabo možnost več uporabnikov ene licence Audax nastavitve s slovensko knjižnjico standardnih elementov.

Pridobite ponudbo

Cene so za letni najem in brez DDV.

Ste šele začeli s poslovanjem?

Potem je paket Creo za startup podjetja prava izbira. Za le delček siceršnje cene celovitega 3D CAD paketa podprite rast poslovanja in povečujte konkurenčnost vaših izdelkov.

Posebne ponudbe

Izkoristite dodatne ugodnosti

Poleg stalnih paketov lahko izkoristite tudi druge časovno omejene ugodne ponudbe poaketov programske opreme ali posameznih modulov. 

Paketna ponudba
Creo Design Essentials + 50 % ugodnejši modul po izbiri

Ob najemu zmogljivega paketa Creo Design Essentials izberite napredne module, kot so Ansys simulacije, GD&T Advisor ali AAX 50% ugodneje. Velja za naročilo nove oziroma dodatne licence.
Akcija velja do 30. 12. 2021

Predrazvoj izdelkov
Ultimaker + Creo paket

Opremite svoje tehnološke oddelke z vrhunskim 3D tiskalnikom in 3D CAD programsko opremo ter si zagotovite samostojnost v predrazvoju, prototipiranju in vzdrževanju izdelkov.

Nakup Najem Oblak
Vključena tehnična podpora in posodobitve verzij
Prilagodljivost ob spremembi števila uporabnikov
Shranjevanje podatkov na lokalnem računalniku
Delovanje brez internetne povezave
Nizka začetna investicija
Uporaba ene licence za več uporabnikov 
Sodelovanje z uporabniki brez licence v oblaku
tipi licenc

Nakup, najem ali oblak?

Nakup - uporabnik prejme pravico do uporabe programske opreme, Najem - uporabnik prejme pravico do uporabe programske opreme za določeno časovno obdobje, Oblak -  uporabnk prejme pravico do uporabe aplikacije v oblaku za določeno časovno obdobje. 

Programska oprema Creo je na voljo po sistemu najema, kar predstavlja najboljšo izbiro za industrijska podjetja, ki želijo brez visoke začetne investicije, plačevati po porabi in imeti tehnčno podporo ter visoko zanesljivost delovanja.

Stopite v stik z nami