Izpostavljamo

Iz Tovarne leta: Upravljanje življenjskega cikla izdelka kot vir dodane vrednosti

Podjetja, ki vpeljejo PLM sistem, vzpostavijo temelje za digitalno nit, ki povezuje najrazličnejše vidike njihovega poslovanja. V časniku Finance so se o tem pogovarjali s skrbnikom sistema projektne pisarne v LTH Castingsu in našim strokovnjakom za PLM rešitve.

Digitalna preobrazba
Zakaj je Visual Components boljši od klasične animacije proizvodnje?

Visual Components je izjemno uporabno orodje za izdelavo predstavitev konceptov delovanja proizvodnih linij. A kakšne so njegove prednosti v primerjavi s klasično animacijo?

Digitalna preobrazba
ERP ni dovolj za celovito upravljanje s spremembami

Upravljanje s spremembami je še vedno eden od večjih izzivov v proizvodni industriji. Hitri razvojni cikli in tržna gibanja zahtevajo obvladovanje s procesi in podatki, ki presegajo preglednice in komunikacijo preko elektronske pošte.

Digitalna preobrazba
Kako PLM rešuje izziv kopičenja podvojenih sestavnih delov?

Sodobni izdelki so vse kompleksnejši, kar pomeni, da imajo tudi vse več sestavnih delov. Učinkovito upravljanje z njimi preprečuje zastoje v proizvodnji in nepotrebne stroške.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: spiralne oblike okoli 3D krivulj v Creo

Ovitje žice v prostoru, tuljavo ali razvito stanje vzmeti lahko v Creo s pomočjo funkcionalnosti trajpar izdelate v nekaj klikih.

Nasveti & triki
5 trikov za hitrejše delo s parametri v Creo

Uporaba parametrov v Creo je eden od ključnih pogojev za produktivno delo z modeli in sestavi. Oglejmo si 5 nasvetov, s katerimi jih boste še bolje obvladovali.

Izobraževanje
Vabljeni na tečaje za zaposlene v izobraževanju

Tudi letos lahko zaposleni v izobraževanju izkoristite možnost udeležbe na brezplačnih tečajih za našo programsko opremo s priznanimi točkami za napredovanje.

Fakultete in šole
Rezultati in videoutrinki Audax nagradnega natečaja 2022

Spoznajte zmagovalce Audax nagradnega natečaja 2022 in poglejte utrinke zaključne prireditve s prvo izvedbo bitke katapultov.

Digitalna preobrazba
Vlaganja v digitalno preobrazbo se povečujejo s svetlobno hitrostjo

Izsledki raziskav investicij v digitalno preobrazbo dokazujejo, da se ji industrijska podjetja več ne morejo izogniti. Tista, ki se bodo priključila valu sprememb, bodo na koncu izšla kot zmagovalna.