Izpostavljamo

Iz časnika Finance: Simulacija proizvodnje z Visual Components

V sklopu izbora Tovarne leta je bil objavljen zanimiv prispevek o dobrih praksah in učinkih vpeljave rešitve za simulacijo proizvodnje Visual Components.

Rešitve
Povečajte svojo produktivnost s paketi Creo Design

Najnovejših tehnologij za razvoj izdelkov ni dobro zgolj poznati, temveč jih je potrebno uporabljati. Podjetja, ki so nadgradila na zmogljive Creo Design pakete, se tega zavedajo in dosegajo boljše rezultate.

Rešitve
PTC je Microsoftov partner leta na področju mešane resničnosti

Nagrade za Microsoftove partnerje leta so namenjene podjetjem, ki razvijejo in zagotovijo izjemne rešitve na podlagi Microsoftovih platform. PTC je letos prepričal v kategoriji mešane resničnosti.

Namig meseca
Namig meseca: Shranite vaš Creo projekt kot en kos

V Creo lahko celoten projekt z več komponentami enostavno in hitro shranimo v en samostojen model ter ga posredujemo naprej. Tokrat si bomo ogledali tri napredne tehnike, ki nam to omogočajo.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Nasveti & triki
Shranjevanje in prenos izgleda uporabniškega vmesnika

Uporabniški vmesnik Creo si lahko prilagodimo našim potrebam. Kaj pa se zgodi, ko nadgradimo verzijo? Spoznajte, kako svoje nastavitve ohranimo tudi v tem primeru.

Rešitve
Develop3D: Creo je tehnologija, ki krepi razvoj izdelkov

Inženirski portal Develop3D je 3D CAD program Creo že drugo leto zapored umestil med najboljše nove tehnologije, ki krepijo razvoj izdelkov.

Namig meseca
Namig meseca: 5 najboljših spletnih virov za inženirje

Splet je bogat vir informacij, a je ravno zaradi njihove količine včasih težko izluščiti kakovostne. Tudi zato smo se tokrat posvetili najboljšim spletnim virom za inženirje.

Creo
Creo 8 proti Creo 4: koliko hitreje boste na cilju?

Ko nas preganja delo, še kako hitro zamudimo posodobitev programa ali dve. A bili bi presenečeni, kakšen vpliv ima lahko na vašo produktivnost in stroške vztrajanje na stari različici programa.

Tehnologije
Letos ne zamudite 60% subvencije za digitalno preobrazbo podjetja

Slovenski podjetniški sklad zopet ponuja pomoč pri digitalni preobrazbi ključnih proizvodnih in poslovnih procesov, a bo tudi tokrat potrebno s prijavami pohiteti, saj je zanimanje izjemno.