Izpostavljamo

Obogatena resničnost skrajšuje razvoj orodij v podjetju Polycom

S škofjeloškim podjetjem Polycom smo v pilotnem projektu potrdili zmogljivost obogatene resničnosti pri razvoju, izdelavi in vzdrževanju zahtevnih orodij.

Rešitve
HME pri razvoju in prodaji svojih rešitev stavi na Visual Components

HME je ponudnik celovitih rešitev za industrijske projekte, ki pri razvoju in prodaji modularnega proizvodnega sistema za kartonske palete uporablja simulacijo proizvodnje Visual Components.

Rešitve
Volvo Group v celoti prehaja na PLM in CAD rešitve PTC

Eden vodilnih proizvajalcev tovornih vozil in težke gradbene mehanizacije s ciljem digitalne preobrazbe svojega poslovanja prehaja izključno na CAD in PLM rešitve podjetja PTC.

Rešitve
Prijave na Audax nagradni natečaj 2022 so odprte!

Tudi letos iščemo najboljše bodoče inženirje v treh kategorijah. Izberi zahtevnost po svoji meri in nam pošlji svojo 3D CAD konstrukcijo modela, orodja ali pa se pomeri v bitki katapultov.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Rešitve
SoulArc Boards s Creo pridobiva konkurenčno prednost

SoulArc Boards je s pomočjo Creo zmanjšal število fizičnih prototipov in omogočil enostavnejši prenos oblikovnih datotek. S tem so skrajšali čas do vstopa izdelkov na trg.

Rešitve
Teden webinarjev o B&W dodatkih za Creo: zagotovite si svoje mesto!

Med 12. in 14. oktobrom se lahko brezplačno udeležite webinarjev o priljubljenih dodatkih za Creo, ki jih bodo vodili strokovnjaki podjetja B&W.

Nasveti & triki
Postavitev slike v Creo 3D model

S Creo lahko v vaš 3D model ali sestav preprosto vstavite poljubno sliko in jo uporabite kot osnovo za postavitev krivulj in kasnejše modeliranje.

Namig meseca
Namig meseca: Produktivnejša uporaba modelnega drevesa v Creo

Če si modelno drevo v Creo uredimo in izkoristimo vse njegove funkcionalnosti, lahko komponente najdemo hitreje, jim enostavno vpišemo parametre ter na splošno modeliramo hitreje in z manj sivih las.

Creo
Cupra s pomočjo Creo na novo odkriva avtomobilski šport

Cupra je znamka, ki pri snovanju tehnoloških rešitev za svoje popolnoma električne dirkalnike uporablja 3D CAD rešitev Creo.