Creo
Zakaj sta CAD in MBD ključna za vzpostavitev digitalne niti?

CAD in MBD skupaj tvorita digitalni temelj sodobnega razvoja izdelkov, vključena v digitalno nit podjetja pa izboljšujeta sodelovanje, optimizirata delo in zmanjšujeta število napak.

Creo
Kako v Creo izgleda razvoj s kompoziti?

Kompoziti so napreden nadomestek tradicionalnih materialov. Creo poenostavlja razvoj kompozitnih kosov ki sicer zahteva posebna znanja in programska orodja.

Creo
Zagon programa Creo na poljubnem monitorju

Večina konstrukterjev pri svojem delu uporablja dva monitorja, nekateri pa celo več. Creo nam omogoča, da si izberemo monitor, na katerem se nam bo Creo zaganjal.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Creo
PTC predstavlja aplikacijo Onshape Vision za Apple Vision Pro

Onshape Vision spreminja način pregledovanja, integracije in deljenja 3D CAD modelov. S pomočjo očal Apple Vision Pro prenaša digitalne 3D vsebine v fizično realnost.

Creo
Prenesite nova priporočila strojne konfiguracije za delo s Creo

Prenovljena priporočila za konfiguracijo strojne opreme vam bodo v veliko pomoč pri nakupu strojne opreme, ki jo boste uporabljali za delo s Creo in drugimi programi podjetja PTC.

Creo
Creo Community Challenge: Dodajalne tehnologije

Tokratni Creo izziv se osredotoča na 3D tisk in dodajalne tehnologije. Na modelu je potrebno znižati maso preko zamenjave volumna s satovjem.

Creo
Creo je vodilna CAD rešitev na področju inovacij

ABI research je PTC v poročilu za leto 2023 uvrstil na vodilno mesto na področju inovacij. V konkurenci devetih proizvajalcev CAD rešitev je PTC prepričal s Creo.

Creo
Kako CAD simulacije optimizirajo razvoj vozil Club Car?

S porastom individualnih zahtev strank so pri podjetju Club Car iskali način optimizacije razvoja. S simulacijo so hitreje in učinkoviteje prišli do zmogljivih in vzdržljivih vozil, ki odražajo ugled blagovne znamke.