Nasveti & triki
Čiščenje starih različic datotek v Creo

Creo Purge je orodje za vzdrževanje urejenosti vaših datotek, ki vam bo omogočila večjo produktivnost, boljše delovanje sistema in manjšo zasedenost diska.

Nasveti & triki
Ogled referenčnih geometrij znotraj skice v Creo

Od Creo 9.0 naprej je na voljo razširjeno orodje za pregled geometrijskih entitet znotraj skice. Grafično nam pomaga pri odkrivanju podvojenih elementov in stičišč.

Nasveti & triki
Menjava locked licence v Creo

Spoznajte, kako opraviti posodobitev pretečene Creo licenčne datoteke z novo veljavno. Postopek poteka v dveh enostavnih korakih.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Nasveti & triki
Creo Community Challenge: Curves & Sweeps

V tokratnem Creo izzivu se boste lahko lotili problema, ki se osredotoča na uporabo gradnikov Curve in Sweep.

Nasveti & triki
Zagon programa Creo na poljubnem monitorju

Večina konstrukterjev pri svojem delu uporablja dva monitorja, nekateri pa celo več. Creo nam omogoča, da si izberemo monitor, na katerem se nam bo Creo zaganjal.

Nasveti & triki
Prenesite nova priporočila strojne konfiguracije za delo s Creo

Prenovljena priporočila za konfiguracijo strojne opreme vam bodo v veliko pomoč pri nakupu strojne opreme, ki jo boste uporabljali za delo s Creo in drugimi programi podjetja PTC.

Nasveti & triki
Creo Community Challenge: Dodajalne tehnologije

Tokratni Creo izziv se osredotoča na 3D tisk in dodajalne tehnologije. Na modelu je potrebno znižati maso preko zamenjave volumna s satovjem.

Nasveti & triki
Posodobitev kosovnice z ohranitvijo pozicijskih oznak v Creo

Creo omogoča, da pridobimo sestavno risbo z več pogledi in pozicijskimi oznakami, ki so skladne s kosovnico v polni reprezentaciji.