Windchill
The Third Angle: podcast o inženirstvu iz vseh kotov

Če poslušate podcaste, si morate the Third Angle dodati na seznam predvajanja. Izjemne zgodbe iz inženirskega sveta vas bodo pričakale na vsaka dva tedna.

Windchill
Petkove opoldneve si rezervirajte za serijo PTC Talks

Vsak petek ob 12:00 lahko prisluhnete 30-minutnim pogovorom z različnimi strokovnjaki iz industrije, ki razkrivajo trende in svoje zgodbe o uspehu.

Windchill
Volvo: upravljanje kompleksnosti z modularnimi platformami Windchill

Na webinarju z vodjo rešitev PLM pri Volvo Construction Equipment in odkrijte, kako eden največjih proizvajalcev težke mehanizacije uporablja Windchill za razvoj platform, združevanje obstoječih sistemov in optimizacijo delovnih procesov.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Windchill
Iz Excela v PDM: zakaj in kako?

Excel je omejen pri obvladovanju kompleksnih podatkov o izdelkih. Če želite v podjetju okrepiti agilnost, varnost in sodelovanje pri upravljanju s podatki, razmišljajte v smeri uvedbe PDM sistema.

Windchill
Audi vstopa v Formulo 1 s pomočjo Windchill PLM

Čeprav Audi napoveduje, da bo s svojim dirkalnikom v Formulo 1 vstopil šele leta 2026, je pred njihovimi inženirji velik izziv. PTC jim je na pomoč priskočil z vzpostavitvijo inženirskega okolja, ki maksimizira učinkovitost.

Windchill
Yaskawa PLM Windchill uporablja v povezavi s CAD rešitvijo SolidWorks

Ekskluzivni intervju z inženirji Yaskawa Ristro ponuja vpogled v uvedbo PLM sistema Windchill znotraj okolja, kjer razvoj poteka na CAD rešitvi Solidworks. Spoznajte izzive s katerimi so se soočili in pozitivne spremembe, ki jih je PLM prinesel.

Windchill
Poznate razlike med tipi proizvodnje?

Razlikovanje med različnimi proizvodnimi tipi je ključno za razumevanje digitalne preobrazbe in izzivov, ki jih lahko pri določenih tipih proizvodnje razreši.

Windchill
Za ponovni ogled zdaj na voljo še dodatnih 70 ur vsebin iz LiveWorx 23

Množico vsebin iz področij, kot so CAD, PLM, AR, IIoT, si lahko zdaj ogledate ponovno. Obiščite LiveWorx On Demand Hub in se poglobite v strokovne vsebine.