Windchill
Za ponovni ogled zdaj na voljo še dodatnih 70 ur vsebin iz LiveWorx 23

Množico vsebin iz področij, kot so CAD, PLM, AR, IIoT, si lahko zdaj ogledate ponovno. Obiščite LiveWorx On Demand Hub in se poglobite v strokovne vsebine.

Windchill
LiveWorx: inovacije v življenjskih ciklih izdelkov z Windchill

Na konferenci LiveWorx smo lahko prisluhnili tudi novostim v PLM strategijah in inovacijah, ki podjetjem pomagajo pri reševanju kompleksnih izzivov v sodobni industriji.

Windchill
6 izzivov, ki jih morate premagati za uspešno digitalno preobrazbo

Industrijska podjetja niso organizacije, v katerih bi bili navdušeni nad spremembami. Njihova digitalna preobrazba zato ni popolnoma brez izzivov, a jih je možno preseči.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Windchill
Kolektor se pri razvoju pršilke Liquishot zanaša na Creo in Windchill

Ena od inovativnih rešitev iz Kolektor Mobility je tudi pršilka Liquishot. Medtem ko Creo uporabljajo za konstruiranje, je Windchill ključen za upravljanje s spremembami, sodelovanje in montažo.

Windchill
Inženirska ekipa leta je podjetje Mebor

Na letošnjem izboru Tovarna leta so podelili tudi nagrado za inženirsko-razvojno ekipo leta, ki jo je tokrat prejelo podjetje Mebor, uporabnik rešitev PTC.

Windchill
Audax Expo:22 je z bogatim programom nagovoril preko 200 udeležencev

Na Audax Expo:22 v Celju se nam je pridružilo preko 200 inženirjev in drugih udeležencev, ki so imeli priložnost spoznati najnovejše iz sveta naprednih inženirskih tehnologij.

Windchill
4 vrste digitalnih dvojčkov, ki jih lahko ustvarite v vašem podjetju

Digitalni dvojček je virtualna oblika fizičnega izdelka, osebe, procesa ali prostora, ki omogoča razumevanje procesov, napovedovanje dogodkov in sprejemanje boljših odločitev.

Windchill
ERP ni dovolj za celovito upravljanje s spremembami

Upravljanje s spremembami je še vedno eden od večjih izzivov v proizvodni industriji. Hitri razvojni cikli in tržna gibanja zahtevajo obvladovanje s procesi in podatki, ki presegajo preglednice in komunikacijo preko elektronske pošte.