Izpostavljamo

Iz Tovarne leta: Kako izboljšati razvoj in operativno učinkovitost?

Uspešna podjetja, kot je letošnji prejemnik naziva Tovarna leta, ETI Elektroelement, že danes razmišljajo o prihodnosti. Naš svetovalec za industrijo 4.0 v intervjuju za časnik Finance pojasni, kaj to pomeni na področju digitalne preobrazbe.

Webinar
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Webinar
AxWebinar: Fotorealizem v Creo

Odkrijte možnosti za izdelavo fotorealističnih prikazov izdelkov v Creo. Spoznajte osnovne in napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko svoje zamisli predstavite na izjemno privlačen način.

Webinar
AxWebinar: Fleksibilno modeliranje

Spoznajte, zakaj spremembe na obliki kosov, uvoženih iz različnih CAD formatov, v Creo že dolgo niso več izziv. Odgovor se skriva v fleksibilnem modeliranju in Creo Unite tehnologiji.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Webinar
AxWebinar: izdelava profilnih konstrukcij

Spoznajte orodje AFX (Advanced Framework Extension), ki omogoča hitro in enostavno izdelavo jeklenih in aluminijastih profilnih konstrukcij ne glede na njihov obseg in zahtevnost.

Webinar
AxWebinar: Cevne in električne napeljave

Določitev optimalne poti cevi ali električnih napeljav je eden najtežjih elementov konstruiranja. Spoznajte Creo Piping & Cabling Extension (PCX), ki delo z napeljavami izdatno olajša.

Webinar
AxWebinar: Simulacija ergonomije

Kakovost izdelkov, s katerimi rokujejo ljudje, je odvisna od njihove prilagojenosti človeškim dejavnikom. Creo Manikin, ki omogoča konstruiranje varnih, udobnih in učinkovitih izdelkov.

Webinar
AxWebinar: Inženirski preračuni z Mathcad

Spoznajte, kako lahko ustvarite digitalni inženirski zvezek s Creo in Mathcad ter izvajate, analizirate in delite vitalne preračune, ki zmanjšujejo stroške in čas za dokončanje projektov.

Webinar
AxWebinar: Model Based Definition in GD&T Advisor

Spoznajte možnosti digitalne definicije izdelkov, ki jih ponuja Creo. Z Model Based Definition lahko podatke o izdelku vključimo neposredno v 3D model, z GD&T Advisorjem pa si pomagamo pri geometrijskem dimenzioniranju in tolerancah.