Novice in vsebine

Iskanje
Stratasys PolyJet
V motošportu brez 3D tiska več ne gre

Natančni 3D tiskalniki in zmogljivi materiali so inženirje, ki snujejo najhitrejše avtomobile na svetu, prepričali da 3D tiskanje vključijo v samo jedro razvoja.

Stratasys PolyJet
Vabljeni na virtualni dogodek Experience Stratasys: Manufacturing

Spoznajte, kaj lahko inovacije, vključene v novih 3D tiskalnikih, doprinesejo vaši proizvodnji. Brezplačno se udeležite virtualnega dogodka Experience Stratasys: Manufacturing.

Stratasys PolyJet
Prihranite z nakupom razstavnega 3D tiskalnika Objet 30 Pro

Izkoristite posebno ponudbo razstavnih 3D tiskalnikov iz našega centra 3D tiska in prihranite pri vstopu v svet 3D tiska ali razširitvi vaših obstoječih zmožnosti.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Stratasys PolyJet
Pripravljeni na 3D tisk s posebno ponudbo Stratasys F170

Če iščete profesionalno, ponovljivo in zanesljivo 3D tiskanje na industrijski ravni, je posebna ponudba Stratasys F170 "Ready to Print" kot nalašč za vas.

Stratasys PolyJet
Ali lahko 3D tiskamo prozorno plastiko?

Tehnologija 3D tiska z več materiali hkrati omogoča enostavno 3D tiskanje prozornih kosov, ki jih je s klasičnimi postopki veliko bolj zahtevno izdelati.

Stratasys PolyJet
Kako bi 3D tiskalnik J55 v vaši pisarni? Preverite z AR aplikacijo Stratasys

S pomočjo mobilne aplikacije Stratasys 3D Printing AR lahko novi 3D tiskalnik J55 podrobno spoznate v obogateni resničnosti.

Stratasys PolyJet
Stratasys J55: ustvarjajte brez kompromisov

Stratasys J55 je cenovno dostopen, pisarni prijazen 3D tiskalnik, s katerim boste učinkovito prišli do hitrih konceptov, visokokakovostnih modelov in vsega, kar je vmes.

Stratasys PolyJet
Oglejte si brezplačne webinarje Stratasys

Stratasys je pripravil zanimive webinarje o uporabi 3D tiska v elektroindustriji, strojegradnji in proizvodnji industrijske opreme, ki si jih lahko ogledate brezplačno. Vabljeni k ogledu!