Izpostavljamo

Iz Tovarne leta: Kako izboljšati razvoj in operativno učinkovitost?

Uspešna podjetja, kot je letošnji prejemnik naziva Tovarna leta, ETI Elektroelement, že danes razmišljajo o prihodnosti. Naš svetovalec za industrijo 4.0 v intervjuju za časnik Finance pojasni, kaj to pomeni na področju digitalne preobrazbe.

Reference
Lavrih: mehanizacija za gorske kmetije, razvita s pomočjo Creo

Lavrih je mlado podjetje, ki z mehanizacijo za gorske kmetije navdušuje kupce po vsem svetu. O vlogi programa Creo pri razvoju smo se pogovarjali z ustanoviteljem, Rokom Gartnarjem.

Reference
Na obisku pri Timu Gorencu o Creo in prihodnosti v motošportu

S Timom Gorencem smo se pred časom že pogovarjali, zdaj pa nam je razkazal tudi svojo garažo, kjer svoje podvige v motošportu načrtuje tudi s pomočjo Creo.

Reference
Volvo Group kakovost zagotavlja s pomočjo digitalne niti

Volvo Group je z uvedbo obogatene resničnosti in vzpostavitvijo digitalne niti omogočil najvišjo možno stopnjo zagotavljanja kakovosti v svojem proizvodnem procesu.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Reference
Proizvajalec električnih vozil e.Go digitalno nit vpeljuje z rešitvami PTC

V tekmovalni avtomobilski industriji si morajo start-up podjetja prostor izboriti z drugačnim pristopom do dejavnosti. Nemški proizvajalec električnih vozil e.Go je svojo vizijo sodobne mobilnosti oprl na vzpostavev digitalne niti s pomočjo rešitev PTC.

Reference
Iz kosa aluminija do enduro kolesa s Creo modeliranjem in simulacijo

Včasih imamo zgolj eno priložnost, da nam projekt uspe. A s simulacijami je možnost uspeha veliko večja. To je dokazal tudi mladi Aljaž Černigoj, ki je s pomočjo Creo izdelal lasten okvir za enduro kolo.

Reference
Kako 3D simulacijo proizvodnje uporabljajo slovenska podjetja?

3D simulacija proizvodnje malim in velikim podjetjem tudi v Sloveniji pomaga do boljših proizvodnih rešitev. Spoznajte tri domače primere uporabnikov rešitve Visual Components.

Reference
Tim Gorenc od Audax natečaja do profesionalne gokart ekipe

V intervjuju se nam je pridružil Tim Gorenc. Kot dijak nas je s Creo sestavom navdušil na nagradnem natečaju, kot inženir z visokimi cilji pa svojo pot nadaljuje v profesionalni gokart ekipi.