AxWebinar: Novosti v Creo 7.0

Creo 7.0 prinaša številne novosti in izboljšave ter revolucionarne tehnologije, ki inženirjem omogočajo hitrejši razvoj boljših izdelkov. Spoznajte izdajo, na katero bodo postopoma prešla vsa resna podjetja.

Napisal Robi Rep, 17.05.2020 v Webinar

Creo 7.0 je nova velika izdaja 3D CAD programske opreme, ki prinaša številne novosti in izboljšave osnovnih funkcionalnosti ter revolucionarne tehnologije, kot so generativni razvoj izdelkov, multibody konstruiranje in simulacija v realnem času.

Creo 7.0 je po Creo 4.0 nova velika izdaja, na katero bodo zato postopoma prešla vsa resna podjetja pri nas in v tujini. 

Kaj vse prinaša nova izdaja in kdaj je čas za prehod?

Matevž Cestnik nam je predstavil ključne novosti v Creo 7.0, razložil razlike med različnimi tipi izdaj Creo in opravil pregled časovnice popravkov, vključno z nasveti pri izvedbi prehoda na novejšo verzijo.

Ogledali smo si tudi trenutno stanje Audax nastavitev in nekaj glavnih novosti s katerimi se bodo srečali uporabniki ob prehodu iz verzije Creo 4.0 na verzijo Creo 7.0.

SPoznali smo nov način modeliranja in razvoja izdelka – generative design in nov koncept modeliranja – multibody. Osnove multibody modeliranja in izgled nove verzije Creo 7.0 smo si na koncu ogledali tudi v živo, znotraj okolja Creo.

Dodatni viri

Oglejte si AxWebinar

AxWebinar je zaključen. Izpolnite obrazec in si oglejte posnetek.

Predogled AxWebinarja

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%