Webinar

AxWebinar: Novosti v Creo 7.0

Creo 7.0 prinaša številne novosti in izboljšave ter revolucionarne tehnologije, ki inženirjem omogočajo hitrejši razvoj boljših izdelkov. Spoznajte izdajo, na katero bodo postopoma prešla vsa resna podjetja.


Robi Rep, 17.05.2020

branja

Oglejte si posnetek tega AxWebinarja

AxWebinar je zaključen, a si ga lahko ponovno ogledate v celoti. Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste povezavo za brezplačni ogled na zahtevo.

Novosti v Creo 7.0

Creo 7.0 je nova velika izdaja 3D CAD programske opreme, ki prinaša številne novosti in izboljšave osnovnih funkcionalnosti ter revolucionarne tehnologije, kot so generativni razvoj izdelkov, multibody konstruiranje in simulacija v realnem času.

Creo 7.0 je po Creo 4.0 nova velika izdaja, na katero bodo zato postopoma prešla vsa resna podjetja pri nas in v tujini. 

Kaj vse prinaša nova izdaja in kdaj je čas za prehod?

Matevž Cestnik nam je predstavil ključne novosti v Creo 7.0, razložil razlike med različnimi tipi izdaj Creo in opravil pregled časovnice popravkov, vključno z nasveti pri izvedbi prehoda na novejšo verzijo.

Ogledali smo si tudi trenutno stanje Audax nastavitev in nekaj glavnih novosti s katerimi se bodo srečali uporabniki ob prehodu iz verzije Creo 4.0 na verzijo Creo 7.0.

SPoznali smo nov način modeliranja in razvoja izdelka – generative design in nov koncept modeliranja – multibody. Osnove multibody modeliranja in izgled nove verzije Creo 7.0 smo si na koncu ogledali tudi v živo, znotraj okolja Creo.

Dodatni viri

Oznake
Creo Webinar

Preberite še

Digitalna preobrazba
The Third Angle: podcast o inženirstvu iz vseh kotov

Če poslušate podcaste, si morate the Third Angle dodati na seznam predvajanja. Izjemne zgodbe iz inženirskega sveta vas bodo pričakale na vsaka dva tedna.

Creo
Pridružite se webinarju ob izidu Creo 11

Novi Creo 11 prihaja kmalu, s seboj pa prinaša številne izboljšave in nove funkcionalnosti. Pridružite se nam na webinarju z ekskluzivnimi demonstracijami pod vodstvom vodje CAD produktov pri PTC.

Digitalna preobrazba
Petkove opoldneve si rezervirajte za serijo PTC Talks

Vsak petek ob 12:00 lahko prisluhnete 30-minutnim pogovorom z različnimi strokovnjaki iz industrije, ki razkrivajo trende in svoje zgodbe o uspehu.