Webinar

AxWebinar: Novosti v Creo 7.0

Creo 7.0 prinaša številne novosti in izboljšave ter revolucionarne tehnologije, ki inženirjem omogočajo hitrejši razvoj boljših izdelkov. Spoznajte izdajo, na katero bodo postopoma prešla vsa resna podjetja.


Robi Rep, 17.05.2020

branja

Oglejte si posnetek tega AxWebinarja

AxWebinar je zaključen, a si ga lahko ponovno ogledate v celoti. Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste povezavo za brezplačni ogled na zahtevo.

Novosti v Creo 7.0

Creo 7.0 je nova velika izdaja 3D CAD programske opreme, ki prinaša številne novosti in izboljšave osnovnih funkcionalnosti ter revolucionarne tehnologije, kot so generativni razvoj izdelkov, multibody konstruiranje in simulacija v realnem času.

Creo 7.0 je po Creo 4.0 nova velika izdaja, na katero bodo zato postopoma prešla vsa resna podjetja pri nas in v tujini. 

Kaj vse prinaša nova izdaja in kdaj je čas za prehod?

Matevž Cestnik nam je predstavil ključne novosti v Creo 7.0, razložil razlike med različnimi tipi izdaj Creo in opravil pregled časovnice popravkov, vključno z nasveti pri izvedbi prehoda na novejšo verzijo.

Ogledali smo si tudi trenutno stanje Audax nastavitev in nekaj glavnih novosti s katerimi se bodo srečali uporabniki ob prehodu iz verzije Creo 4.0 na verzijo Creo 7.0.

SPoznali smo nov način modeliranja in razvoja izdelka – generative design in nov koncept modeliranja – multibody. Osnove multibody modeliranja in izgled nove verzije Creo 7.0 smo si na koncu ogledali tudi v živo, znotraj okolja Creo.

Dodatni viri

Preberite še

Webinar
AxWebinar: Fotorealizem v Creo

Odkrijte možnosti za izdelavo fotorealističnih prikazov izdelkov v Creo. Spoznajte osnovne in napredne funkcionalnosti, s katerimi lahko svoje zamisli predstavite na izjemno privlačen način.

Webinar
AxWebinar: Fleksibilno modeliranje

Spoznajte, zakaj spremembe na obliki kosov, uvoženih iz različnih CAD formatov, v Creo že dolgo niso več izziv. Odgovor se skriva v fleksibilnem modeliranju in Creo Unite tehnologiji.

Webinar
AxWebinar: izdelava profilnih konstrukcij

Spoznajte orodje AFX (Advanced Framework Extension), ki omogoča hitro in enostavno izdelavo jeklenih in aluminijastih profilnih konstrukcij ne glede na njihov obseg in zahtevnost.