Novi Creo 5.0

S pospešeno inovativnostjo, ponovno uporabo zasnov in zamenjavo domnev z dejstvi hitreje ustvarite boljše izdelke. Izkusite konstruiranje kot mora biti.

Konstruiranje kot mora biti


Nova izdaja priljubljene 3D CAD programske opreme s produktivnimi izboljšavami odgovarja na hitro spreminjajoč svet konstruiranja izdelkov in njihove izdelave. Creo 5.0 prinaša nove in razširjene funkcionalnosti iz področja dodajalnih tehnologij, izdelave kalupov, optimizacije topologij, dinamike tekočin in multi-CAD okolja.

Izkusite konstruiranje kot mora biti!

Preizkusite Creo 5.0 Oglejte si predstavitev

KLJUČNE IZBOLJŠAVE

Pospešite svojo produktivnost

Creo 5.0 poleg optimizirane uporabniške izkušnje in posodobljenega uporabniškega vmesnika prinaša še izboljšave pri delu s pločevino in površinami ter osnutki in skicami.

Prenesite seznam izboljšav

MODELIRANJE IN KONSTRUIRANJE

Optimizirajte topologijo

Creo 5.0 na podlagi vaših podatkov izdela optimizirano parametrično geometrijo. Ker vam ni potrebno poustvarjati geometrije lahko prihranite neverjetno veliko časa.

Oglejte si predstavitev

ANALIZA PRETOKA

Računsko uredite pretok plinov in tekočin

Poiščite in popravite težave s pretokom tekočin ali plinov v vaših izdelkih zgodaj v procesu snovanja in preden investirate v izdelavo prototipov. Orodja za analizo so v Creo 5.0 na dosegu prstov. 

Oglejte si predstavitev

OBOGATENA RESNIČNOST

Delite AR izkušnje svojih modelov

Funkcionalnost obogatene resničnosti (AR) je vključena v vsaki licenci Creo 5.0. Z nekaj kliki lahko ustvarite in objavite AR izkušnje svojih modelov, ki jih lahko delite z ključnimi deležniki.

Prenesite brošuro

OBDELAVA KALUPOV

CAM funkcionalnost za optimizacijo kalupov

Nova funkcionalnost omogoča enkratne in maloserijske visokohitrostne obdelave kompleksnih kosov. Ob morebitni spremembi zasnove Creo poskrbi za regenreracijo poti obdelave.

Oglejte si predstavitev

Pričnite delo s Creo 5.0 že za 2.220 €*

Creo Design Essentials za svojo ceno ponuja več, kot bi si lahko pred časom predstavljali. Z najemom licence ne boste deležni le naprednih zmogljivosti, ampak tudi možnosti koriščenja drugih prednosti, ki povečujejo produktivnost. Ostanite korak pred konkurenco in se odločite za novi paket še danes. 

Pridobite ponudbo

* Cena na licenco ob hkratnem najemu dveh licenc. Velja za "locked" tip licenc. Cena ne vključuje DDV.
Podrobnosti o paketih so na voljo pri prodajnem svetovalcu.

-%